Bana da sayaçta kazandığım göründüğü halde yatırılmamış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bana da sayaçta kazandığım göründüğü halde yatırılmamış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teb art niyetli olmayan, işini güzel yapan bir banka. |
Migros geçerli. Geçenki bonusları kullandım ben. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni basvuranlara verilen 50 TL mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok bu konudaki kampanyadan geldi. 250 tl aktarmıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kart detay/Kart bilgileri kısmında görünüyor. Benimki yatmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benimki de yatmamıştı Gece kayıt açtırdım Biraz önce yatırdılar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullpointer -- 24 Kasım 2020; 15:37:33 > |
3 Aralık a kadar demiş. Bende kararsız kaldım. Kullanmayıda unuttum. Yarın dahil mi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim şuan hiçbirşeye ihtiyacım yok. turna, puanları hesabınıza +bakiye olarak ekliyor. bence orayada yüklenebilir. uçak bileti alırken kullanırsınız.
*Çevirdiğin puanların 2 yıl kullanım süresi var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 3 Aralık 2020; 10:52:20 > |