Şimdi Ara

CEPTETEB harika cuma %20 indirim (GİTTİGİDİYOR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
18
Favori
24.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi napıyoruz, benim banka kartı ile 100 tl hakkım doldu, yarın kredi kartı ile 150 tl alışveriş yapsam 30 tşl indirim yansıyor değil mi?
  • banka kartları için hiç değmez zaten vardı bu kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Arkadaşlar kampanya kredi kartını kapsıyor.

Banka kartına olan %20 ile birleşmiyor.

Banka kartınızdan 100 lira indirim kazandıysanız bu kampanyadan indirim kazanamazsınız!!

Bu kampanya kredi kartı için yapılmış banka kartı için kampanyamız var zaten diye yazmışlar kampanya şartlarına.

+ layın herkes görsün uğraşmasınlar yanılmasınlar doğru yolu bulsunlar.
    sitesinden ikisi de farklı kampanyaymış gibi algı çıkıyor. biri sadece 23 kasımda geçerli max 30tl yazıyor. diğerinde de 6 ay geçerli max 100tl yazıyor. ortak koşul olrak da 3 madde var. kitapyurdu kampanyasında da son gün mh kampanya bitti, yararlanamazsınız demişti. Ben yaptım alışveriş yatmıştı. Teyit edilmemiş bilgi var etrafta şuan
  • TEB Canlı Yardım Merkezi: (19:26)
    30 Kasım'a kadar GittiGidiyor'da tek seferde yapacağınız, taksitli ve tek çekim 500-999,99 TL arası alışverişlerinizde 25 TL bonus, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 50 TL bonus kazanma fırsatı kampanyası başka indirim ve kampanyalar ile birleştirilememektedir. Hem bonus hem iade alınamamaktadır.

TEB Canlı Yardım Merkezi: (19:35)
    Selim Bey, Cepteteb Kredi kartı için %20 indirimine katılabiliyorsunuz.

TEB Canlı Yardım Merkezi: (19:36)
    Banka kartından bağımsız olduğu iletilmiştir.

Taze bilgidir.

Edit: İlave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheetahonline -- 22 Kasım 2018; 20:8:2 >
  • 1000 TL ve üzeri bir alışveriş varsa 50 TL bonus alabiliyoruz, iade yok.
    Banka kartı kampanyasını sonuna kadar kullanmış olsak da kredi kartına %20 indirimden faydalanabiliyoruz.
    Hem iade hem bonus yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Şimdi napıyoruz, benim banka kartı ile 100 tl hakkım doldu, yarın kredi kartı ile 150 tl alışveriş yapsam 30 tşl indirim yansıyor değil mi?
    bu farklı kampanya hocam, ama kredi kartı alınca tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefondakiler pek bilmiyor, sallayabiliyorlar. ben umumiyetle twitterdan soruyorum
    CEPTETEB harika cuma %20 indirim (GİTTİGİDİYOR)

bankkartından bağımsız 30 kazanabiliriz yani
  • destek ekibi var olan gg kampanyasıyla bu birleşiyor kombo yapın mı diyecek?Kampanyalar birleşir diyen müşteri temsilcisi ben görmedim bugüne kadar
  • Hakkı olup da kullanmayacak varsa Pm lütfen. Bir miktar alışverişim var. İndirimi paylaşabiliriz.

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizden önce yazılan tüm bilgileri devre dışı bırakıp sağlıklı bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
  • Walla çok iyi oldu iki kampanyanın birleşmesi yarın SSD alacağım.

• OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • yardım lütfen var olan 100 lirayı doldurdum.yarın katılabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

yardım lütfen var olan 100 lirayı doldurdum.yarın katılabiliyor muyuz?
    aynen benden de
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

yardım lütfen var olan 100 lirayı doldurdum.yarın katılabiliyor muyuz?
    +1
  • O değil de gg de ing bonusa 6 taksit diyor yardım bölümünde ama sepeti girdiğimde 3 çıkıyor maksimum bilen varmıdır alışverişi yapıcam ama arada kaldım.. 6 taksit seçilmiyor ödeme ekranında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayspor indiriminden aldım bakalım iade olcak mı.olmazsa twitterda kendi yorumları var banka kartı kampanyasına ek olarak diye yazmışlar.bir de burdaki ss yi mailleriz.teb eski teb değil en son sineme tiyatro indirimi için baya uğraştırmıştı beni.geçen yılda sanki böyle bi şey yapmıştı teb.
    hepsiburada sağlam çöp çıktı.yine en iyisi bu oldu.bkm kombosu iyiydi kaçırdık ama tekrar olur umarım
  • Ya beyler hiç kimse yazmamış. Gg da zaten 50 tl bonus vardı. Bu kampanya ile birleşip 50+30 olmazmi. Şartlarda birleşmez diye yazmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı kupa alsak indirim yansır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Sarı kupa alsak indirim yansır mı?
    sarıkız alımında geçmiyor :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.