Şimdi Ara

CepTR.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.CepTR.com - İnternet Ajans tarafından satılıktır.
    Alan adı + İçerik [Tasarım + Script + Dosyalar] + Web Hosting

Site html ve php'dir.
    www.ceptr.com olarak giriş yaptıgınızda .html olarak görebilirsiniz.Fakat site yapmakta bilgisi olmayan arkadaşlar siteyi php olarak kullanırlarsa kendileri DOSYA EKLEME/SİLME - ADMİN EKLEME/SİLME vb.. gibi katagori oluşturma yapabilir.Php olarakwww.ceptr.com/index.php adresinden görebilirsiniz.

senikendimesakladim10@hotmail.com

Fiyat : 650$

[FARKI BİR SCRİPT+FORUM YADA İNTERNET SİTESİ İLE TAKAS YAPILIR]

- Satılma sebebi: ilgilenecek pek vaktim yok ve birde cep programları cep programları.. sıkıldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redforce -- 24 Aralık 2006; 22:55:23 >

• ASP , PHP, HTML ne dil bulduysanız kullanılmış sanırım..

quote:

<% if left(Request.ServerVariables("HTTP_REFERER"),len(website_url))<> website_url then set db = Server.CreateObject("ADODB.Connection") connect="Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ="& server.mappath("pw99_webstats.mdb") db.Open connect sql = "select count(datum) as eintraege from stats where datum = '"&date&"'" set rs = db.execute(sql) if cint(rs("eintraege"))=0 then sql = "insert into stats (datum, visits) values('"&date&"', 1)" db.execute(sql) else sql = "update stats set visits = visits + 1 where datum = '"&date&"'" db.execute(sql) end if ref = trim(Request.ServerVariables("HTTP_REFERER")) if len(ref)>0 then sql = "insert into refer (refer) values ('"& ref &"')" db.execute(sql) end if rs.close db.close set rs = nothing set db = nothing end if %>

Kaynak :http://www.ceptr.com/index.php?action=file&id=260

• Hepsi var allaha şükür ;)
    Problem + sorun + vb.. çıkartmıyor sonuçta.
    saygılar..
  • Benim demek istediğim şuydu;

Php sayfanın içinde ASP kodlar kullanmışsınız.
    Bunlar çalışmaz... sadece görüntüyü bozar

Kaynak olarak gösterdiğim sayfaya bir bakın incelemediniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLiaZ -- 24 Aralık 2006; 23:01:40 >
  • ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: redforce

ok

ok
  • Bu Aykut bey Mp3 scriptini mp3 yazan yerlerini dosya olarak değiştirmiş warez bir scripti bu paraya satman doğru değil script yapımcılarının emeklerine yazık oluyor siteni satarken beriltmen lazım bütün mp3 siteleri kunlanıyor bu scripti

bu arkadaşın kunlandığı scriptiücretsiz indirebilirsiniz

adres http://www.aykutbey.com/

demo adresihttp://www.aykutbey.com/mp3/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webline -- 25 Aralık 2006; 14:38:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: webline

Bu Aykut bey Mp3 scriptini mp3 yazan yerlerini dosya olarak değiştirmiş warez bir scripti bu paraya satman doğru değil script yapımcılarının emeklerine yazık oluyor siteni satarken beriltmen lazım bütün mp3 siteleri kunlanıyor bu scripti

Topicle alakalı değil ama aykut mp3 script diye bir şey görmüştüm kendi forumunda ben yaptım falan diyordu.
    İndirip inceledim bakayım dedim kendi yapmış nasıl yapmış... Ama dediğin gibi olabilir hatırladığım kadarıyla toplu replace yapmış...
    Kendi eseri falan değil bi emeği yok bu mp3 script üzerinde... Sadece yalancılık...
  • link adresini editledim üsteki mesajda var ordan görebilirsiniz
  • quote:

<?php
    /*
    paFileDB 3.1
    ©2001/2002 PHP Arena
    Written by Todd
    todd@phparena.net
    http://www.phparena.net
    Keep all copyright links on the script visible
    Please read the license included with this script for more information.
    */
    header("Location: pafiledb.php?action=admin");
    ?>

Kaynak : admin.php

Tekrar inceledim scripti emeğine sağlık aykutbeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ

quote:

<?php
    /*
    paFileDB 3.1
    ©2001/2002 PHP Arena
    Written by Todd
    todd@phparena.net
    http://www.phparena.net
    Keep all copyright links on the script visible
    Please read the license included with this script for more information.
    */
    header("Location: pafiledb.php?action=admin");
    ?>

Kaynak : admin.php

Tekrar inceledim scripti emeğine sağlık aykutbeyin

MetaLiaZ beğendiysen al bu fiyata kaçmaz 650dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webline -- 25 Aralık 2006; 14:58:58 >

• Arkadaşım script ve içerik almayacagım diyen olursa 50$ düşerim o da emegim için. Alan adı fiyatı budur. İnternet Ajans tarafından satılıktır.
    Saygılar..
  • aykut amcanın scriptindeki kodları düzgün incelerseniz kendi yapmadıgını çoooook rahat anlarsınız

edit: 650 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 25 Aralık 2006; 22:31:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

aykut amcanın scriptindeki kodları düzgün incelerseniz kendi yapmadıgını çoooook rahat anlarsınız

edit: 650 mi

Sadece alan adını istiyorsan 600 $ kaçırma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.