Bildirim
CERABLUS HAREKATI / ANA KONU (6. sayfa)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Son Dakika
Kuzey Irak'ta Dohuk ve Zaho kamplari da vuruluyor -
-
Pentagon tarafını(pyd) belli eden açıklama yaptı doğruysa. -
-
Yalnız son 1 haftadır saflar iyice keskinleşmeye başladı hayra alamet değil. İlk defa bu kadar çok ülke aynı anda Suriye'ye müdahale etmeye başladı. Çin de olaya dahil olmak için hazırlanıyor. Diğer yandan abd yıllardır bu bölgeye yaptığı yatırımların çökmesine kolay kolay izin vermez 2 defa nükleer bomba kullanmış ülkeden her şey beklenir. Allah korusun ama 2016 bitmeden çok büyük olaylar olacak gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit: Pardon. Bayrak FSA-Özgür Suriye Ordusu'na ait ancak kamuflajlar SDF-Suriye Demokratik Kuvvetleri'ne ait.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 22 Ağustos 2016; 22:56:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lotusx
Görseller FSA-Özgür Suriye Ordusu'na ait.
İstersen Twitch den yayin yapsinlar.
.?
Dogrulugunu sorgulama isini resim uzerinden yapmamak lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 22 Ağustos 2016; 22:57:08 >
quote:
Orijinalden alıntı: YveJhin
quote:
.?
Dostum ne saçmaladığını anlamadım ancak zaten detayları kaçırmışım. Adamlar SDF'den.
Yukarıdaki yazımı şu şkilde editledim:
Pardon. Bayrak FSA-Özgür Suriye Ordusu'na ait ancak kamuflajlar SDF-Suriye Demokratik Kuvvetleri'ne ait.
Bir olayın doğrulaması eldeki veri üzerinden yapılır. Eldeki veri doğru kaynaktan ve doğru değilse yapılan yorumlama boşa gider. Bir noktadan gelen bilgiye de beraberinde sunulan veriye bakmadan(resmi dikkate almadan) yorumlamaya kalkarsan senin konuşmaya bile hakkın yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 22 Ağustos 2016; 23:05:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
quote:
quote:
.?
Dostum ne saçmaladığını anlamadım ancak zaten detayları kaçırmışım. Adamlar SDF'den.
Pardon. Bayrak FSA-Özgür Suriye Ordusu'na ait ancak kamuflajlar SDF-Suriye Demokratik Kuvvetleri'ne ait.
Bir olayın doğrulaması eldeki veri üzerinden yapılır. Eldeki veri doğru kaynaktan ve doğru değilse yapılan yorumlama boşa gider. Bir noktadan gelen bilgiye de beraberinde sunulan veriye bakmadan(resmi dikkate almazsan) yorumlamaya kalkarsan senin konuşmaya bile hakkın yoktur.
Mantikli konusmak gerek.
Saydigin maddelerin imhasimi yoksa oradaki bedenin imhasimi yapildi.?
Veya aciklama yapanin imhasimi yapilmis.
Maddesel seyler uzerinden gidecekseniz size daha cevap vermeyecegim.
Yazin tsirt ,kisin Kaban giyerken baska birisi olmadiginiza gore.
Meseleyide umarim anladini.!
-
İbreti alem olur artık açıklama yaparken 2 kere düşünürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tyres
Son Dakika
Abd Jetleri Halep İçin Havalandı. Suriye Jetleriyle Aralarında Sıkıntılar Olabilir. Sabah Saatlerinde ABD Tehdit Etmişti.
Amerika'nın amacı belli, şerefsizler o topraklarda hep savaş olsun istiyor ancak bu şekilde oradan istediğini alabilir. Amerika, terörü destekleyen 1 numaralı ülke. Tam bu haldeyken Pyd ve Pkk'nın kafasına vurmalıyız aslında. -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
.?
Bir olayın doğrulaması eldeki veri üzerinden yapılır. Eldeki veri doğru kaynaktan ve doğru değilse yapılan yorumlama boşa gider. Bir noktadan gelen bilgiye de beraberinde sunulan veriye bakmadan(resmi dikkate almazsan) yorumlamaya kalkarsan senin konuşmaya bile hakkın yoktur.
Mantikli konusmak gerek.
Saydigin maddelerin imhasimi yoksa oradaki bedenin imhasimi yapildi.?
Veya aciklama yapanin imhasimi yapilmis.
Maddesel seyler uzerinden gidecekseniz size daha cevap vermeyecegim.
Yazin tsirt ,kisin Kaban giyerken baska birisi olmadiginiza gore.
Meseleyide umarim anladini.!
Üzgünüm anlamadım.
Ben madde üzerinden giderim. Cesedi görmedik ama elemanın öldürüldüğüne kanaat getiriyorum zira bilgiyi paylaşan kaynaklara güveniyorum. Ancak körü körüne değil. Paylaşılan veriye de bakıyorum söylenilen ile uyuşuyor mu diye.
Dezenformasyon diye bir kavram var. Mevzu bununla alakalı. Aslında sende benzer bir durumu anlatmaya çalışıyorsun lakin gelen bilgiyi de kenera atmamak lazım. Değerlendirmek, incelemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 22 Ağustos 2016; 23:20:44 >
-
Son Dakika
Kuzey Menbiç'ten Pkk Çekilmeye Başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: danger-gddr
quote:
Orijinalden alıntı: aerosoldreams
Terör örgütü pkk/ypg ya da ışid.
Bölgedeki tüm piyonlar israil ve abd nin planladığı büyük israil projesi oyununun figüranlarıdır.
Abd'yi bir Tanrı ilan etmediğiniz kaldı.Herşeyi biliyor,herşeyi görüyor,herkesi oynatıyor bu sıfatlar kime ait
Evet, Abd ve İsrail masum çocuk. sigarasını yakarken tüm dünyayı tutuşturdular. Abd ve İsrail'in pis pyunları ortada.
-
soyle top atislariyla ugrasmak yerine yanlislikla kimyasal sizinti yaratsinlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 22 Ağustos 2016; 16:30:09 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X