Şimdi Ara

CERABLUS HAREKATI / ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
5
Favori
7.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: danger-gddr

quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

Terör örgütü pkk/ypg ya da ışid.

Bölgedeki tüm piyonlar israil ve abd nin planladığı büyük israil projesi oyununun figüranlarıdır.

CERABLUS HAREKATI / ANA KONU

Abd'yi bir Tanrı ilan etmediğiniz kaldı.Herşeyi biliyor,herşeyi görüyor,herkesi oynatıyor bu sıfatlar kime ait

An itibarı ile İsrail, sınırındaki Kuneytra'daki Suriye rejimine ait mevzileri vurdu.

Şimdi anlatsam anlamayacaksın. O nedenle gerek yok paşam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

quote:

quote:

Bölgedeki tüm piyonlar israil ve abd nin planladığı büyük israil projesi oyununun figüranlarıdır.

Abd'yi bir Tanrı ilan etmediğiniz kaldı.Herşeyi biliyor,herşeyi görüyor,herkesi oynatıyor bu sıfatlar kime ait

Bu arkadaşların fikirleriyle uyuşmayan nokta ABD ve diğer Ulusların yıllarca bölgede faaliyette bulunması. Her şey onların kontrolünde, her şey oyun madem niye neden yıllarca politika üretmek ve uygulamakla uğraşıyorlar, (Obama'nın saçları niye beyazladı?) diye sormak lazım.

Sahada çok uluslu-ulussuz bir mücadele olduğunun farkında değiller. Varsa yoksa ABD, İsrail.

Hadi ABDcileri anlıyorum da İsrailciler çok komik geliyor bana.

• Son Dakika
    Kuzey Irak'ta Dohuk ve Zaho kamplari da vuruluyor

• Türk Topçusunun vurduğu YPG mevzileri
  • Pentagon tarafını(pyd) belli eden açıklama yaptı doğruysa.
  • Bugun Turkiye'yi tehdit eden sozde Cerablus askeri konseyi komutani aksami bulmadan etkisiz hale getirilmis

• Yalnız son 1 haftadır saflar iyice keskinleşmeye başladı hayra alamet değil. İlk defa bu kadar çok ülke aynı anda Suriye'ye müdahale etmeye başladı. Çin de olaya dahil olmak için hazırlanıyor. Diğer yandan abd yıllardır bu bölgeye yaptığı yatırımların çökmesine kolay kolay izin vermez 2 defa nükleer bomba kullanmış ülkeden her şey beklenir. Allah korusun ama 2016 bitmeden çok büyük olaylar olacak gibi.

• Tyres kullanıcısına yanıt
    Edit: Pardon. Bayrak FSA-Özgür Suriye Ordusu'na ait ancak kamuflajlar SDF-Suriye Demokratik Kuvvetleri'ne ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 22 Ağustos 2016; 22:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyres

Bugun Turkiye'yi tehdit eden sozde Cerablus askeri konseyi komutani aksami bulmadan etkisiz hale getirilmis

İyi olmuş amaleye,keşke şu örgüt liderlerini de böyle nokta operasyonlar ile uçursak hatta uçurulurken videoya alıp dünya ya servis edilse...

• quote:

Görseller FSA-Özgür Suriye Ordusu'na ait.

İstersen Twitch den yayin yapsinlar.
    .?

Dogrulugunu sorgulama isini resim uzerinden yapmamak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 22 Ağustos 2016; 22:57:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

quote:

.?

Dostum ne saçmaladığını anlamadım ancak zaten detayları kaçırmışım. Adamlar SDF'den.

Yukarıdaki yazımı şu şkilde editledim:

Pardon. Bayrak FSA-Özgür Suriye Ordusu'na ait ancak kamuflajlar SDF-Suriye Demokratik Kuvvetleri'ne ait.

Bir olayın doğrulaması eldeki veri üzerinden yapılır. Eldeki veri doğru kaynaktan ve doğru değilse yapılan yorumlama boşa gider. Bir noktadan gelen bilgiye de beraberinde sunulan veriye bakmadan(resmi dikkate almadan) yorumlamaya kalkarsan senin konuşmaya bile hakkın yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 22 Ağustos 2016; 23:05:24 >

•  CERABLUS HAREKATI / ANA KONU

MİT bak sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyres -- 22 Ağustos 2016; 23:07:52 >
  • quote:

quote:

quote:

.?

Dostum ne saçmaladığını anlamadım ancak zaten detayları kaçırmışım. Adamlar SDF'den.

Pardon. Bayrak FSA-Özgür Suriye Ordusu'na ait ancak kamuflajlar SDF-Suriye Demokratik Kuvvetleri'ne ait.

Bir olayın doğrulaması eldeki veri üzerinden yapılır. Eldeki veri doğru kaynaktan ve doğru değilse yapılan yorumlama boşa gider. Bir noktadan gelen bilgiye de beraberinde sunulan veriye bakmadan(resmi dikkate almazsan) yorumlamaya kalkarsan senin konuşmaya bile hakkın yoktur.

Mantikli konusmak gerek.
    Saydigin maddelerin imhasimi yoksa oradaki bedenin imhasimi yapildi.?

Veya aciklama yapanin imhasimi yapilmis.
    Maddesel seyler uzerinden gidecekseniz size daha cevap vermeyecegim.

Yazin tsirt ,kisin Kaban giyerken baska birisi olmadiginiza gore.
    Meseleyide umarim anladini.!

• Tyres kullanıcısına yanıt
    İbreti alem olur artık açıklama yaparken 2 kere düşünürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyres

Son Dakika

Abd Jetleri Halep İçin Havalandı. Suriye Jetleriyle Aralarında Sıkıntılar Olabilir. Sabah Saatlerinde ABD Tehdit Etmişti.

Amerika'nın amacı belli, şerefsizler o topraklarda hep savaş olsun istiyor ancak bu şekilde oradan istediğini alabilir. Amerika, terörü destekleyen 1 numaralı ülke. Tam bu haldeyken Pyd ve Pkk'nın kafasına vurmalıyız aslında.
  • beyler bir taraftan daeş bir taraftan pyd bir taraftan pkk yı vuruyorken aklıma şu geldi

• quote:

quote:

quote:

quote:

.?

Bir olayın doğrulaması eldeki veri üzerinden yapılır. Eldeki veri doğru kaynaktan ve doğru değilse yapılan yorumlama boşa gider. Bir noktadan gelen bilgiye de beraberinde sunulan veriye bakmadan(resmi dikkate almazsan) yorumlamaya kalkarsan senin konuşmaya bile hakkın yoktur.

Mantikli konusmak gerek.
    Saydigin maddelerin imhasimi yoksa oradaki bedenin imhasimi yapildi.?

Veya aciklama yapanin imhasimi yapilmis.
    Maddesel seyler uzerinden gidecekseniz size daha cevap vermeyecegim.

Yazin tsirt ,kisin Kaban giyerken baska birisi olmadiginiza gore.
    Meseleyide umarim anladini.!

Üzgünüm anlamadım.

Ben madde üzerinden giderim. Cesedi görmedik ama elemanın öldürüldüğüne kanaat getiriyorum zira bilgiyi paylaşan kaynaklara güveniyorum. Ancak körü körüne değil. Paylaşılan veriye de bakıyorum söylenilen ile uyuşuyor mu diye.

Dezenformasyon diye bir kavram var. Mevzu bununla alakalı. Aslında sende benzer bir durumu anlatmaya çalışıyorsun lakin gelen bilgiyi de kenera atmamak lazım. Değerlendirmek, incelemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 22 Ağustos 2016; 23:20:44 >

• Son Dakika
    Kuzey Menbiç'ten Pkk Çekilmeye Başladı.
  • quote:

quote:

Evet, Abd ve İsrail masum çocuk. sigarasını yakarken tüm dünyayı tutuşturdular. Abd ve İsrail'in pis pyunları ortada.

• soyle top atislariyla ugrasmak yerine yanlislikla kimyasal sizinti yaratsinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 22 Ağustos 2016; 16:30:09 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.