Şimdi Ara

Ceranium medal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ap kasmak için söyle bir şey yapabilirsin. Günlük olarak yaptiğin<Battle Medallion> larla item alıp bu itemler camplarda ap ye cevire bilirsin. hangi item daha cok ne kadar verir araştirmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

ap kasmak için söyle bir şey yapabilirsin. Günlük olarak yaptiğin<Battle Medallion> larla item alıp bu itemler camplarda ap ye cevire bilirsin. hangi item daha cok ne kadar verir araştirmadım.

AP sorunum yok şuan halen 18m ap var, batlle madalyonlarla takıları ve silah almayı düşünüyorum (ancient coin silahının altına koymak için), ap artık kesinlikle kasmayı düşünmüyorum kendimi pvp ye vericem artık :) tek derdim AP leri iteme çevirebilmek, ancient coin 1000 taneye kadar görevlerden geliyor sanırım ama trade açık olması lazım satın almak mümkün yani,
  • 720 mithirl + 3,6m ap = 200 Cera Medal
  • Bu birsuru medaller yuzunden benim kafam 1 mlyon oldu.. (bunu soyliyen hala +15 40 set + 10 kahrun bowla gezen dam ) :)
  • 142 mithril medal + 980k AP harcadim sansimi denedim suanda sonuc 40 tane medal geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradrim

142 mithril medal + 980k AP harcadim sansimi denedim suanda sonuc 40 tane medal geldi.

Bence o şekilde yapmayın under katalamda bir npc var adını hatırlamıyorum ama mitrillleri onla takas ederseniz size kutu veriyor ya minimum Shattared x2 yada ceranium medal atıyor iyi tarafı 10xshattared =1 medal veriyor 4-5 tane de bir fail olma ihtimalli var . Ap de size kalıyor. 210 mitril var bakalım beklemedeyim yeni bişi çıkmazsa ben dedigim gibi yapacagım.
  • VeliA naptin hocam denedinmi? seni bekliyorum bende ona gore o yontem ile degistirecegim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItalianJakaBo

VeliA naptin hocam denedinmi? seni bekliyorum bende ona gore o yontem ile degistirecegim..

Yok görünüşte başka yöntem yok . ilk fırsatta dönüştüreceğim.
  • hepsini okuyamadımda 1 mitril 2 shattered ceranium veriyor , 5 mitril = 10 shattered ceranim buda = 1 ceramium medal
    yani 5 mitril 1 ceranium medal mi?
  • 10 shatret = %80 = 1 ceramium medal

yani her zaman kesin degil, geriye belki 2 shatret da verebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

hepsini okuyamadımda 1 mitril 2 shattered ceranium veriyor , 5 mitril = 10 shattered ceranim buda = 1 ceramium medal
    yani 5 mitril 1 ceranium medal mi?

%80 evet 4-5 tane de fail verdiği oluyor. 10xshattered=1 x shattered aldım dun :(
  • böylesi iyiymiş gibi?yani boşuna craft ve balaur serum ile uğraşmaya gerek yok gibi görünüyor?
  • ewet mithril daily weeklileriniz yapmaya dewam edin bende baska yontem bulamadim..
  • bugun 15 mitril ile 15 kutu aldım , 14 tanesinden 2 shattered medal çıktı bir kutudan ceranium medal , 30 shattered medal ile 3 kutu aldım , 2 ceranium medal 2 de shattered medal aldım
    15mitril=3 ceranium medal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 17 Eylül 2013; 1:23:57 >
  • 20 mith = 5 ceranium medal aldim bende.. 25% iyi oran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItalianJakaBo -- 14 Eylül 2013; 20:33:08 >
  • 1000 + serum = 284
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.