Şimdi Ara

CERATO cular BULUŞUYORUZ!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iSTANBULDAKİ Kia CERATO sahipleri, buluşup konvoy halinde gövde gösterisine ne dersiniz? hem bakalım gerçekten çok var mı Cerato? ne dersiniz, cevaplarınızı bekliyorum?

• Olur kardeş.....ama nerde ve ne zaman?
  • Diğer arkadaşlarla birlikte uygun bi tarih belirleriz...yerde belirleriz....
  • beyler topiclerin dışına taşmayında bizde bilgi alalım...
  • ne bilgisi kardeş? buluşuyoruz işte....
  • BEN ELENTRAYLA KATILSAM OLUR MU ?

HEM MERAK ETTİM NİYE ÖYLE Bİ KONVOYA İHTİYAÇ DUYDUNUZ KİNE ?
  • ucuza benzin bulmuşlar...
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk

BEN ELENTRAYLA KATILSAM OLUR MU ?

HEM MERAK ETTİM NİYE ÖYLE Bİ KONVOYA İHTİYAÇ DUYDUNUZ KİNE ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benzin yoksa, dizeller katılır kardeş, kasma sen...

ayrıca ELANTRA falan olmaz...Cerato diyoruz...YA anlamadığım, bu forumu okuyup bir sğrğ kişi CERATO aldı, hani nerde onlar....?

Amaç Cerato yu herkese farkettirmek..hala CERATO mazda nın mı diyenler var ya....
  • quote:

Orjinalden alıntı: youngsun

benzin yoksa, dizeller katılır kardeş, kasma sen...

ayrıca ELANTRA falan olmaz...Cerato diyoruz...YA anlamadığım, bu forumu okuyup bir sğrğ kişi CERATO aldı, hani nerde onlar....?

Amaç Cerato yu herkese farkettirmek..hala CERATO mazda nın mı diyenler var ya....

bir daha düşün,bu forumda kaç kişinin arabası varda,kaç kişinin cerato'su varda,kaç kişi bu msjı okuyupta belirenen yere gelebilecek..bare hyundai'den bikaç model belirlede bişiye benzesin

• bende stilo ile gelsem olur mu
    tek kapi sari bi alet

• ya ne STİLO su, biz CERATO diyoruz..yok ŞAHİN le katılın konvaya ne diyim ben size...
  • yaff kardes fena mi ettik!!! bak kac gundur actin bu konuyu yazan yok!! demekki CERATA kullanan yok

size destege gelelim dedim fenami!! yakinda bizde stilocular toplanacagiz!!! bostanci sahilde!!! haberiniz olsun!! istersenin CERATA lilar da gelsin!!!

• heh sunuda soluyim!!
    siz CERATA lilar toplanin konvoy yapin!! aha burda soliyom bende stilo mu satip CERATA alacam!!! aha soz!!!

• söz mü?????

quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

heh sunuda soluyim!!
    siz CERATA lilar toplanin konvoy yapin!! aha burda soliyom bende stilo mu satip CERATA alacam!!! aha soz!!!

• ya bak işi inada bindirmeyin, valla sadece benim arkadaşlar toplansak 4 cearo olur..o da bi konvoy sayılır:) ama hedefiiz büyük bizim en az 25 CERATO olur bence...
  • hocam model degilde marka olarak bulusursanız daha cok kisiyi toplayabileceginizin kanaitindeyim.....cunku bu forumda kassan kassan 3-4 u gecmez CERATO alan....ama ben trafikte cok goruyom valla cokta hosuma gidiyo bide dizel motorları gercekten sessiz gecenlerde biri yanımdan gecti yolda hafif rampa olmasina ragmen ben benzinlimi yoksa dizelmi diye tereddutte kaldim az gidindde ısıklarda gordum kapak gibi CRDI yazısını ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 21 Nisan 2006; 0:40:57 >
  • ya demekki bu FORUM DA CERATO aldım cerato aldım, cerato alcam diye YAZANLAR HEP YALANMIŞ..BAKSANA HİÇ KİMSE YOK...BENDE DİYODUM Kİ BU FORUMUN YARISI CERATOCU:)
  • yaw yok alıp gidiyo millet

ihtiyacı bitti ya
  • ankaradan selamlar....

CERATO NB CRDİ ADVANCE
  • heh..artık ankaradan gelirsin sen:) ne de olsa dizel miş....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.