tebrikler bende tg yada cerebus kesem inş arkadasla beklicem pacifictekiler nick asi_genc54 gelin konusalım
Sende ışık görüyorum genç
quote:
Orjinalden alıntı: mart friedman
BN BUNA TEBRİKLER DERİM ..SADECE 6 LVL DÜŞÜK VE KESEBİLİOSUN ...BRAVO..
cer 24 lwl ...
Tebrikler
Bişe sorcam zerkle en fazla kaç vuruyodun
Tebrikler.Ancak Large Potion niye kullandın
wizardlar kesinlikle bir vsyi kolay kolay yenemez çok zor yener canları az. TEBRÜKLER
bende bir ziyaret edeyim
bende wizardım 34 lvlim ama bi türlü şu cerberusu bulamıyom.bulsam kesecem yaw
çok saolun arkadaslar çok tsk ediorum hepinise .. OlympusKingTheodor arkadasım yanımda large potion tasıorum bazen kokorularda kasıorken 2 - 3 tane denk gelio large potion kullanıorum ölmemek için ama cerberustada çok lasım olduu belki large pot olmasaydı ölebilirdim genelde large pot kullandım yani olayı kesinlikle şansa bağlıorumm atıom böle cerberus buzla donuoo öle zman kazanıorummm yani güçlü vuruordu bana 24 lvl ama ..... GoldTime arkadasım zerkle en fazla 8000 - 7000 arası vuruyordum
vay tebrikler cok güzel bi lvlde kesmişin
tebrikler bu lvlda iyi kesmişsin
beyler uniqelerden ne cıkıor :p
helal olsun
yanlız sanki bi post kasma sezdim hepsını ayrı postta
ya abartmaya gerek yok kaca kaca kesilir fazlada vuruo + mesala ben hybrdim ndn kesilmez bosunamı str verıoz alla alla 16 ciyi kestik oyuncak geldi
kesebiliosanız pacificte kesn beyonce die birisi çıktı ust uste 3 cerberusu kesti yaw adam gmle anlaşmalı heralde onunee gonderio cerberusu
tebrikler
ben oyunda yeniyim de eskiden knight oynuyordum bu kestiğiniz ne oluyor normal bi canavar mı yoksa knighttaki gibi arada sırada ortaya çıkan bosslar gibi bişey mi?
Wizardınkesmesi normal aslında bu kadar abartılıcak birşey yok bence...kaça kaça vurmuş zaten kesememesi imkansız....bende kestiydim zamnında... ama 7 kişiyle birliktetabi bukadar kolay olmamıştı