Şimdi Ara

'Çerçevesiz Sony Lavender, Xperia C5 Ultra adıyla tanıtılacak' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cep telefonlarının kenarları kavisli olmasındansa düz çerçevesiz olması daha mantıklı

• lg de çerçeveleri ince tutuyor sonra her düştüğünde telefonun ekranı kırılıyor. hatta bir seferinde arkadaşımın telefonu düştükten 4 gün sonra ekranı bozuldu. düştüğünde kullanımı etkilemeyen kılcal çatlak 4 gün sonra ekrana görüntü gitmemesine neden oldu. hem çerçevesiz hem sağlam ise iyidir de. çerçevesiz olacak diye yere düşmeden havada parçalarına ayrılmasın.

• Sony nin orta segment telefonlari bile 1500 liradan basladigi icin alinmaz.

• Lenovo p70

• Hayvan gibi MTK kullaniyorsunuz yaww

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Yaranamazsın Sony. Sıfır çerçeve değil sadece ekrandan oluşan telefon yapsan yine yaranamazsın. Popülerite yok çünkü. Popüler ol yedir paraları editörlere, ünlülere bak gör o zaman çamur olsan kralsın.

Yaranamaz tabi kurumsallik olmazsa musteri hizmetlerini acinca dogulu siveli adamla konusunca tabi yaranamazsin. Dunyanin her yerinde ayni ozeni gosterirsen kurumsal olursun

• Sony çerçeve kalın falan diyoduk da adamlar resmen bizi..... Ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: couldi

Çerçevesiz demek firmalar için yan tarafların neredeyse yok derecesinde ince çerçeve kullanmak demek. Alt ve üstte illa ki pay olmak zorunda. Ön kamera, yakınlık vb sensörler, hoparlör, mikrofon için burada boşluk olmak zorunda. Bu telefonda da her boşluk minimumda tutulmuş gözüküyor (alt taraf çok belli değil).

Sonra gerizekalının biri çıkıyor sony çerçevesiz deyip altta üstte tokinin ev yapacağı kadar büyük boşluk bırakıyor diyor. Yav alt zaten belli değil, üstte de asıl boşluğu ön kamera oluşturmuş. Bir bak bakalım ön kamera haricinde ne boşluk var. Kalan boşluk kameraya oranla ne kadar.

Hakikaten sadece eleştirmeyi, sadece yıkıcı eleştirmeyi yapan bir milletiz.

Hem altta, hem üstte pay olmasına gerek yok. Millete gerizekalı diyinceye kadar "Sharp Aquos Crystal" diye Google'da arama yapsaydın keşke.

Madem arayamayacak kadar gerizekalısın, ben sana yazayım telefonun sadece 1 tarafında boşluk olması yeterli. Bunun sebebi de "Ön kamera, yakınlık vb sensörler, hoparlör, mikrofon" için değil, ekranın bağlantısı için gerekli olması.

Telefonun önüne kocaman bir kamera yerleştirip özçekim kamerası demek yerine normal bir boyutta kamera yerleştirilebilirdi.

Yakınlık sensörü eğer dokunmadan telefonu yönetme sistemini kullanmayacaksanız, tamamen gereksiz. Açıkcası ben telefonuma dokunmaktan gayet mutluyum ve dokunmadan yönetime gerek duymuyorum.

Bahsettiğin vb. sensör sanırım ekran parlaklığının otomatik ayarlanması için gerekli olan Işık sensörü. Bu sensör kameradan kat kat daha küçük olduğu için yer kaplayacağını sanmıyorum ki batarya ömrü için otomatik seçeneğini kullanmayan kişi sayısı oldukça fazla.

Hoparlöre gerek yok. Bone Conduction teknolojisi kullanılabilir.

Mikrafon telefonun zaten önünde değil altında bulunur.

Nasıl olabilirdi diye soracak olursanız, 3 tarafı tamamen çerçevesiz yapıp, 4. tarafa da donanmsal düğmeler konulup, düğmelerin arasına kamera, ışık ve yakınlık sensörünü koyup, ekranda bulunan yazılımsal düğmeler kaldırılabilirdi. Düzgün bir işcilikle gerçekten 4 tarafı da çerçevesiz gibi gözüken bir telefon yapabilirdi Sony.

• Sony ise alınmaz kesin bir yerinde bir sıkıntı vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

İyide hayvan gibi çerçeve hala duruyor. Çerçeve incelmemiş sadece yanlar daralmış. Ama özellikle üstte bildiğin arsa var tokiye versen kaç tane bina diker. Sony beceremiyorsun işte anla artık.

Hocam üstteki çerçeve sanırım kamera ve sensörden kaynaklı.
    Alttaki çerçeve kısmı olmamış evet ama çok da büyük değil ordaki bölüm.

• Sony bu çerçeve olayıni beceremiyor, onu böyle kabul edelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

İyide hayvan gibi çerçeve hala duruyor. Çerçeve incelmemiş sadece yanlar daralmış. Ama özellikle üstte bildiğin arsa var tokiye versen kaç tane bina diker. Sony beceremiyorsun işte anla artık.

Hocam üstteki çerçeve sanırım kamera ve sensörden kaynaklı.
    Alttaki çerçeve kısmı olmamış evet ama çok da büyük değil ordaki bölüm.

Üstteki boşluğun bir açıklamadı yok. Ön kamerayı büyük göstermek için gereksiz kenarını büyütüyorlar. Kamera sensörü aslında ortada mercimek kadar bişey. Diğer sensör vs. boyut olarak yok denecek kadar küçükler. Bi sürü örnek var. Ayrıca ön kameranın sahte çerçevesinden sonra bile yarım cm kadar gereksiz boşluk var.

Yukardaki saygısız ukala ve aşağılık kompleksini başkalarına saldırarak yenmeye çalışan şahsa ise bir psikoloğa görünmesini tavsiye ederim.

Hayırlı bayramlar.

• İnce çerçeveli teknolojik cihazları her zaman sevmişimdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki mesajlarımı sildim. Sebebi ise her ne kadar katılmasam da ve anlamsız bulsam da saçma bir şekilde gaza gelip hakaret içeren şeyler yazmamdı. Amaçladığım şey yıkıcı eleştiri dışında genelde bir şey yapmıyor oluşumuz.

Bunu yapayım derken olay başka yerlere saptı. Konu kirlenmesin ve okuyucular da gereksiz yere bu yazılarla meşgul olmasın diye yazdığım iki mesajı da sildim.

Konuyla alakalı olarak da cihazın nihai sürümünü görmek ve bir de fiyatının da açıklanmasını beklemek gerek diye düşünüyorum. Şu hali de fena değil gibi.

• Sony şu çerçeve olayını hala anlayamadı
    Bir yeri yaparken bir yeri bozuyor.

• O değil de iPhone da alta ve üste hayvan gibi çerçeve koyuyor ama kimsenin bahsettiğini görmüyorum.

Ha bana kalırsa çerçeveyi seviyorum. Kalınlığı abartılmadığı sürece. Çok ince olunca kırılacakmış gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Klonoa

quote:

Orijinalden alıntı: couldi Çerçevesiz demek firmalar için yan tarafların neredeyse yok derecesinde ince çerçeve kullanmak demek. Alt ve üstte illa ki pay olmak zorunda. Ön kamera, yakınlık vb sensörler, hoparlör, mikrofon için burada boşluk olmak zorunda. Bu telefonda da her boşluk minimumda tutulmuş gözüküyor (alt taraf çok belli değil). Sonra gerizekalının biri çıkıyor sony çerçevesiz deyip altta üstte tokinin ev yapacağı kadar büyük boşluk bırakıyor diyor. Yav alt zaten belli değil, üstte de asıl boşluğu ön kamera oluşturmuş. Bir bak bakalım ön kamera haricinde ne boşluk var. Kalan boşluk kameraya oranla ne kadar. Hakikaten sadece eleştirmeyi, sadece yıkıcı eleştirmeyi yapan bir milletiz.
    Hem altta, hem üstte pay olmasına gerek yok. Millete gerizekalı diyinceye kadar Sharp Aquos Crystal diye Googleda arama yapsaydın keşke. Madem arayamayacak kadar gerizekalısın, ben sana yazayım telefonun sadece 1 tarafında boşluk olması yeterli. Bunun sebebi de Ön kamera, yakınlık vb sensörler, hoparlör, mikrofon için değil, ekranın bağlantısı için gerekli olması. Telefonun önüne kocaman bir kamera yerleştirip özçekim kamerası demek yerine normal bir boyutta kamera yerleştirilebilirdi. Yakınlık sensörü eğer dokunmadan telefonu yönetme sistemini kullanmayacaksanız, tamamen gereksiz. Açıkcası ben telefonuma dokunmaktan gayet mutluyum ve dokunmadan yönetime gerek duymuyorum. Bahsettiğin vb. sensör sanırım ekran parlaklığının otomatik ayarlanması için gerekli olan Işık sensörü. Bu sensör kameradan kat kat daha küçük olduğu için yer kaplayacağını sanmıyorum ki batarya ömrü için otomatik seçeneğini kullanmayan kişi sayısı oldukça fazla. Hoparlöre gerek yok. Bone Conduction teknolojisi kullanılabilir. Mikrafon telefonun zaten önünde değil altında bulunur. Nasıl olabilirdi diye soracak olursanız, 3 tarafı tamamen çerçevesiz yapıp, 4. tarafa da donanmsal düğmeler konulup, düğmelerin arasına kamera, ışık ve yakınlık sensörünü koyup, ekranda bulunan yazılımsal düğmeler kaldırılabilirdi. Düzgün bir işcilikle gerçekten 4 tarafı da çerçevesiz gibi gözüken bir telefon yapabilirdi Sony.

Adamı duman etmişsin hocam eyw.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.