Şimdi Ara

'Çerçevesiz' Sony Levander sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sar değerini bilen var mı? adım sayar var mı?

• Cerceve olayini g2ve g3 ideal olarak bitirdi, ondan otesi abarti olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de altta samsung da ki gibi home tuşu olsa tadından yenmez di.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • he oldu alttaki ustteki bosluklarida alsinlar cepte masaya koyarken sarja takarken biriyle carpisinca kirilsin telefon. esnemesin direk ekran patlasin. buradaki bazi insanlarda gercekten kafa yok.

• adım sayar,para sayar,dua sayar hatta sen uykuya yattığında koyun bile sayacak hepsi olcak merak etmeyin,sony bu yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkhn52

Çerçevesiz tasarım istiyorsan eğer dayanıksız bir telefona razı olman lazım. Çerçevesi olan telefon her zaman çerçevesiz telefona göre avantajlıdır. Görünüş için dayanıklılıktan vazgeçen insan ya holding sahibidir ya da teknolojiden anlamayan bir birey

veya düzgün bir telefon almak isteyip dikkatli kullanan bir insan...
  • Çerçeve olsada olmasada sony candır bunu z2 kullanırken anladım şuan s5 kullanıyorum rezalet ötesi sadece kamera iyi gerisi boş. Ekran kırılma olayınada şu gözle bakıyorum ben kılıf kullanmam çünkü benden ekran parası çıkacaksa telefon sadece bahanesi olur bu mantıkla kullanmam

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    general 4g ye yazcaktım :D genede tşkler
  • Çerçeve şart abi, bu da fazla ince olmuş

MT6795 ile gelse ya, zaten sensörü de iyi olur, 480fps de müthiş videolar çekeriz

• %50 si çerçeve olan cihazlar üreten Sony çerçevesiz ekrana geçerse devrim olur, çağ açıp kapar benden söylemesi

• bu sefer de gider para verip çerçeveli kılıf alırız artık telefona :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdür Brown

çerçevesiz berbat. z serileri en iyisidir

Bana da gıcık geliyor. S6 daki kavisli ekran da..

• Sızıntılarda yeni amiral denilen p2 de çerçevesize yakindi.acaba bu ikisi arasinda bi baglanti olabilir mi

• Enteresan bi tasarım olmuş

• Z5 sızdırıldı Z4 çıkmadan, bir de üstüne yeni telefon çıkartmaya çalışıtorlar. Sony'de hiç satış politikası yok gerçekten.
  • Tasarimi htc'den almislar.Boomsound hoparloru ekle M8'in aynisi

• Çerçeveli telefonu kırdım, kimbilir bunu ne yaparım:)
  • sony a.ş : sevgili sony kullanıcıları sizlere daha iyi hizmet vermek için yorumlarınızı sürekli okuyup yeni modelleri isteğiniz doğrultuda çıkarmaya çalışıyoruz bir önceki modelimizde yok koca çerceve yapmış çok boşluk alan olmuş dediniz bu kez çerceveyi kaldırıp üretime başladık görüyorumki bu kezde çercevesiz telefon mu olur diyorsunuz olan telefon hammadeside öyle bitti z4 modelimiz 2016 ya sarkabilir ah siz türkler

• Xperia Z kullanıcısıyım.
    Çerçevenin faydasını çok defa gördüm. (Aşırı hor kullandığım için.)
    Onun dışında Sony zamanında Xperia ZL gibi bir telefon çıkardı. Çerçeve konusunda keşke Z değil de o tasarım devam etseydi. Daha hoş görünüyor ama sağlamlığı bilemem.

• üst boşluk da alt gibi olsun

böyle asimetrik olmuş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.