Şimdi Ara

Çerkesler ve Beşiktaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aferin Cerkeslere iyi yapmislar. Gerci, isterse Papua Yeni Gineliler kursun bana fark etmez. Her yollu seviyorum Besiktas'i
  • Zevkle izledim videoları çok güzel gerçekten
  • '' Bereketiko '' İlk defa bu konuda duydum, ilginç ve güzel paylaşım olmuş hocam...

Yalnız kulübün adı bereketiko olarak kalsaymış tezahüratları düşünemiyorum :)
  • Bir çerkes ve bir beşiktaşlı olarak gurur duydum bende. Bereketiko cerkes dilinde bereket sulalesinden gelen anlamina gelir bu arada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Bir çerkes ve bir beşiktaşlı olarak gurur duydum bende. Bereketiko cerkes dilinde bereket sulalesinden gelen anlamina gelir bu arada :)

• Bir Adige ( Çerkes ) olarak takimimla en çok gurur duyma sebebimdir . Atalarımın kurduğu takımın destekçisi olmak tarif edilemez bir duygu cidden . Bu yüzden sanırım bütün sülale olarak Beşiktaş taraftarıyız ..

• Ne çok Çerkes varmış forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Bir çerkes ve bir beşiktaşlı olarak gurur duydum bende. Bereketiko cerkes dilinde bereket sulalesinden gelen anlamina gelir bu arada :)

Bende
  • Bir Çerkes olarak bilmiyordum, gurur duydum. Herkese anlatacağım Beşiktaş Çerkes'lerin kurduğu takım diye gobra, rahat ol...
  • Bu konunun benzerini ben yillar once acmistim.

• Memleketimizde ilk cunta darbesiyle devrilen şehit padişah Abdulazizin eşi Neşerek hatun (çerkezdir) döneminde beşiktaş çevresine yerleşen Kafkasya muhacirleri Beşiktaşın kurucularını teşkil ettiler.Hatta Kafkas direnişinin sembol ismi Şeyh Şamilin torunu Mehmet Şamil Şhaplı beşiktaş kulübünü kurucusu ve ilk başkanıdır.Beşiktaş kulübünde çerkez geleneği efsane başkan Süleyman Seba ve yeğeni eski futbolcu,takım kaptanı ve teknik direktör Tayfur Havutçuya kadar devam etmiştir.Her çerkez gibi bende canım Türkiyemin asil takımı Beşiktaşımızın bir taraftarı olmaktan gurur duyuyorum.
  • forumdaki bütün beşiktaşlılar çerkes galiba
  • Bende Çerkesim ve ilk kez duyuyorum.
    Çokta önemsemedim de doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

forumdaki bütün beşiktaşlılar çerkes galiba

Ben degilim vallahi. Son derece Turk'um ve sapina kadar da Besiktasliyim. Hani vardir ya boyle turkuler Laz'i, Cerkez'i, Kurt'u falan diye gider, soyleyesim geldi bir an ama repertuarimda yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.