Şimdi Ara

CERN’in Tanrı deneyine gelecekten müdahale (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmişte Higgs parçacığını bulmak için yapılan deneylerde de sorun çıkması gelecekten bir müdahale olduğuna kanıt olarak gösterilemez. Bu karmaşıklıkta deneylerde sorun çıkma ihtimali oldukça yüksek.
  • kabul ediyorum ben yaptım
    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadocx -- 18 Ekim 2050; 11:56:49 >
  • 13 milyar dolar harcanmış bir deney.Çok mu kolay sanki.Tabikide arıza çıkması doğaldan daha doğal.Yani normaldir bunlar.Adamlar uçmuş bu arada.Bu deneyi bide komplo teorisyenleri yapsın bakalım nasıl yapılıyomuş arızalanmadan görelim.
  • İnanmak istiyorum,lütfen doğru olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

quote:

Orijinalden alıntı: GKYYDGN

Ne biçim olan lan bu hiç bir şey anlamadım,şimdi gelecekteki el kaide,kara delikmi açmış engellemiş deneyi

Gelecekten gelen bir kaç el kaideli bilim adamı yazdıkları makaleyle geçmişteki atalarını kurtarmışlar

Gelecekten gelen el kaideli otobüs altında ezilmekte olan dedelerini kurtarmışlar

• Bakalım bu sefer El Kaide'yi bahane edip nereye girecekler petrol için

@| Göktuğ |
    Gelecekten gelen El Kaide üyeleri dedelerini mermilerden kurtarmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 18 Ekim 2009; 13:14:56 >
  • Geçen sene ölcez filan diye amma yaygara yapmıştık forumda unutmuyorum 2 günümüz kaldı 1 günümüz kaldı sonra ne oldu fıss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van HaLLen

Geçen sene ölcez filan diye amma yaygara yapmıştık forumda unutmuyorum 2 günümüz kaldı 1 günümüz kaldı sonra ne oldu fıss

2012'de böyle olacak bence.

Ama bu deney yapılıp parçacık bulunursa,dünyada dinlerin olması için bir sebep kalmaz.
  • bu gelecekden gelen insanlar neden savaşlara mudahalede edemiyor??
  • Peki geçmişte yapılan CERN deneyine hangi gelecekteki insanlar karışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

İnanmak istiyorum,lütfen doğru olsun.

bende bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

quote:

Geçen sene ölcez filan diye amma yaygara yapmıştık forumda unutmuyorum 2 günümüz kaldı 1 günümüz kaldı sonra ne oldu fıss

Ama bu deney yapılıp parçacık bulunursa,dünyada dinlerin olması için bir sebep kalmaz.

Niye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

quote:

benim bildiğim sadece maddelerin yoktan var,vardan yok edilebileceği kanıtlancaktı bu deneyle ayrıca fıss dediğiniz olaylara milyon dolarlar harcanmıştı dikkatinizi çekerim o kadar büyük ve devasa bi makinede arıza olma ihtimali çok yüksekti zaten binlerce vidadan 2 tanesi gevşese 2 yıl aksar deney ne bekliyorsunuz ki hiç birşey mükemmel deyildir

böyle bi konu dışı bölümüne açılırsa böyle olur işte anlamayanlar işi dalgaya vurup eğlenirler 4-5 tane anca ciddi yorum var

• Bilim herzaman güzeldir ama bütün gün KO,Metin2 gibi saçma oyunları oynamaktan başına kaldıramayan tiplerin ''dinler biticekkk leyynn'' demesi bana saçma geliyor
  • Fermilab daha ilgi çekici geliyor bana. CERN out Fermilab in
  • Bazı Arkadaşlar Ortalığa Gene Karıştırmaya Başlamışlar Bu Konu da Çöplüğe Gider.

Adam kendi düşüncesini yazmış siz gidiyorsunuz niye kaybolcak diyorsunuz çirkefler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

kabul ediyorum ben yaptım
    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadocx -- 18 Ekim 2050; 11:56:49 >

güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenom
    Dinler ne olduğunu bilemediğimizden ortaya çıkmış şeyler zaten. Bildikçe etkileri sönecektir.

Evet ne olduğunu bilmiyorduk. Kendi kendimize, tesadüfen varolduğumuzu sanıyorduk. Zaten Intel QuadCore işlemcisi de kendi kendine varoldu, torna atölyesinde ki demir tozları çıkan bir kasırga da öyle mükemmel bir şekilde yan yana dizildiler ki, yani o kadar olur. Intel'de biz yaptık deyip yutturuyor. Artık çıkan her kasırga da etrafa demir tozu serpiyorlar, onlara işlemci olarak geri dönüyor. Kasırga ne kadar hızlı eserse, işlemcinin hızı o kadar fazla oluyor. Altı kasırganın kesişim yerine atarsan da altı çekirdekli işlemci çıkıyor. Yani yerseniz, afiyet olsun.
  • quote:

/>

yıkıldım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.