Şimdi Ara

CERRAHPAŞA İNGİLİZCE Mİ BOĞAZİÇİ ENDÜSTRİ Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şüpheye düştüysen sakın okuma haaaaaa

Mühendislik için:

Şüpheye düşmüş olsan bile oku, çıkınca dolarla maaş alıp yönetici olacaksın muhteşem hayatın olacak

Benim de sana tavsiyem öncelikle bu söyleyenleri umursama.Kendini tanı, meslek testi yap, kişilik testi yap, mesleği yapanlarla görüş, ortamlarında bulun, hangisi uyar bunu gör.

Şu bölüm şu bölümden iyi diye bir şey yok.Endustri tıptan, ee makineden iyi değil.Onemli olan senin içindeki o cevheri çıkarabilecek bölüm bilmem anlatabiliyor muyum.

Tıp okumak istemeyip okuyan arkadaşlarım var ve sınıfı başarıyla geçiyorlar hatta doktor olan akrabam var gayet yüksek maaşı var eşi de doktor.Şu istemezsen asla okuyamazsın, şüpheye düştüysen ele gitsin diyenlere söylüyorum bunu, yoksa bana göre yanlış bir hareket orası ayrı.

Ben sana tıp oku demiyorum veya mühendis ol demiyorum diyemem de zaten çünkü seni tanımıyorum.Şu bölümü okursan vezir, şu bölümü okursan rezil olursun da diyemiyorum öyle bir şey de yok çünkü.

Belki sen ikisine de uygunsundur soruyorsundur sana bir şey demiyorum, ben konuya gelip hiçbir şey hakkında bilgisi olmadığı halde sadece dışardan duyduğu şeyleri daha tanımadıkları bir insana direkt olarak söyleyenlere diyorum.Karar verdiler bile bak birini secince olmayacakmis ama diğerini secince kral olacakmissin.

He yavrum he, haklisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V3tra -- 16 Temmuz 2017; 23:22:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi derdin paraysa tıp yazma uygun degilsen cok zor bi meslek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.