Şimdi Ara

CERRAHPAŞALILAR BURAYAAA!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    canaragorn
    1679fbhju
    alkan529
    K U N
    Means
    Ceyline
    umitt_03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaragorn -- 19 Ağustos 2012; 23:02:03 >
  • Arkadaşlar sadece Çapa'ya puanı yetmeyenler, Cerrahpaşa seçiyorlar diye bir kanı var bunu değiştirmemiz lazım. Örneğin:Benim puanım rahat Çapa'ya yetmesine rağmen Cerrahpaşa seçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canaragorn

Arkadaşlar sadece Çapa'ya puanı yetmeyenler, Cerrahpaşa seçiyorlar diye bir kanı var bunu değiştirmemiz lazım. Örneğin:Benim puanım rahat Çapa'ya yetmesine rağmen Cerrahpaşa seçtim.

Yani senin gibiler var.Ama çok değil.Cerrahpaşa ingilizceyi ayırırsak cerrahpaşa türkçe büyük çoğunlukla çapayı puanı yetmeyenler oluyor.Mesela çapa bu sene 1850 cerrahpaşa 2450.Bu aradaki 600 kişinin 250-260 tanesi ilk tercihe çapa yazmıştır.Yani 1850-2450 arasındadır.Ama senin gibi 50 kişi falan hakikaten cerrahpaşa istediği için ilk sıraya yazdılar.Ama bu cerrahpaşanın çapadan daha kötü olduğunu anlamına tabii ki gelmiyor.Bana göre türkiyenin en iyi 5 fakültesi sırasız: Ankara ege çapa cerrahpaşa hacettepe'dir.Bunların adı en çok.

• cp türkçe , hayatımın en zor kararını verdim sanki
  • Bayağı bi kişi olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

Arkadaşlar sadece Çapa'ya puanı yetmeyenler, Cerrahpaşa seçiyorlar diye bir kanı var bunu değiştirmemiz lazım. Örneğin:Benim puanım rahat Çapa'ya yetmesine rağmen Cerrahpaşa seçtim.

Yani senin gibiler var.Ama çok değil.Cerrahpaşa ingilizceyi ayırırsak cerrahpaşa türkçe büyük çoğunlukla çapayı puanı yetmeyenler oluyor.Mesela çapa bu sene 1850 cerrahpaşa 2450.Bu aradaki 600 kişinin 250-260 tanesi ilk tercihe çapa yazmıştır.Yani 1850-2450 arasındadır.Ama senin gibi 50 kişi falan hakikaten cerrahpaşa istediği için ilk sıraya yazdılar.Ama bu cerrahpaşanın çapadan daha kötü olduğunu anlamına tabii ki gelmiyor.Bana göre türkiyenin en iyi 5 fakültesi sırasız: Ankara ege çapa cerrahpaşa hacettepe'dir.Bunların adı en çok.

Evet hocam, örneğin 3,4 sene önce Ankara tıp Cerrahpaşadan yüksek taban puana sahipken şu anda taban puanı daha düşük durumda, yani diyemeyiz ki Ankara tıp 3,4 sene önce daha iyiydi şimdi daha kötü.Millet yüzlerce binlerce km öteden taban puanı sıralamasına bakarak tercih yapıyor, Balıkesir tıp daha yeni açıldığında Van yüzüncü yılın önüne geçmişti birçok eksikleri olmasına rağmen. ve birkaç senedir de böyle devam ediyor.Cerrahpaşanın 76-86 efsane dönemini bilen de azdır c.paşa seçenler arasında

• Yukarı çekelim konuyu bu kadar mıyız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up lamanın size pek bir faydası olmaz.Forumda 2 tane hacettepe 5 tane çapa 7 tane cerrahpaşa var.Bunlar en ust tıplar bence çok bile.Eski senelerde bu kadar bile yokmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/#!/groups/311542875607468/

Facebookta cerrahpaşa 2012 girişliler için grup kurmuşlar 100 küsür üyesi var.Yalnız kapalı grup kurmuşlar önce üye olmanız gerekiyor yoksa iletileri göremiyorsunuz
  • Arkadaşlar ders programına baktınız mı?http://www.ctf.edu.tr/egitim_ogretim/ders/2012_2013/12_13_dersprog1.pdf her sabah 8.30dan 11.30 a kadar uygulamalar yazıyor bu saatlerde napıcaz bilen var mı?
  • quote:

Arkadaşlar ders programına baktınız mı?http://www.ctf.edu.tr/egitim_ogretim/ders/2012_2013/12_13_dersprog1.pdf her sabah 8.30dan 11.30 a kadar uygulamalar yazıyor bu saatlerde napıcaz bilen var mı?

Kurbağa kesicez

• İlk sene deney yapacağımızı zannetmiyorum temel bilim dersleri almıcak mıyız sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

Arkadaşlar ders programına baktınız mı?http://www.ctf.edu.tr/egitim_ogretim/ders/2012_2013/12_13_dersprog1.pdf her sabah 8.30dan 11.30 a kadar uygulamalar yazıyor bu saatlerde napıcaz bilen var mı?

Kurbağa kesicez

kadavra da gorucez galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: alkan529

quote:

quote:

Kurbağa kesicez

kadavra da gorucez galiba

Yok artık ilk sene organ bile görmücez.

• İşimiz kadavra olacak zatenBen gördüm okulu gezerken vardı bir tane

• Tamam da ilk sene sadece temel bilim değil mi? İkinci sene görürüz kadavrayı.
  • quote:

İşimiz kadavra olacak zatenBen gördüm okulu gezerken vardı bir tane

Ilk gorunce nasil bir tepki vercegimi merak ediorum :D bayilanlar bile oluyomus

• quote:

Tamam da ilk sene sadece temel bilim değil mi? İkinci sene görürüz kadavrayı.

Yok dostum goruyosun.kadavra, ctf de 2.sinifta arkadasim var o soyledi bana da

• quote:

Tamam da ilk sene sadece temel bilim değil mi? İkinci sene görürüz kadavrayı.

2. Dönem başlarız bence

Alkan googlea insan kadavrası yaz ön hazırlık olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.