CES 2014 fuarının yeni ürün bakımından en çok duyuru yapan firmalarından Lenovo, ürün gamına 10-inç ve 11-inç ekran boyutuna sahip Windows 8.1'li Mixx 2 hibrit tabletini eklediğini duyurdu.
Firmanın hibrit tablet serisinin yeni üyeleri Miix 2 10 ve Miix 2 11, ortak olarak 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe, Windows 8.1 işletim sistemine, JBL hoparlör sistemine, miniHDMI portuna ve 8 saate kadar çıkan aktif kullanım ömrüne sahipler. İsteğe bağlı olarak klavye ünitesi ile satın alınabilen ve bu sayede dizüstü bilgisayar formuna bürünen tabletlerden Miix 2 10, teknik olarak Atom Z3740 işlemciye, 2GB RAM miktarına, 128GB eMMC depolama birimine, 10-inç dokunmatik ekrana ve 5MP arka ile 2MP ön kameraya sahipken, Miix 2 11 ise 11-inç dokunmatik ekrana, Intel Core i3 / Core i5 işlemci seçeneklerine, 4GB RAM miktarına ve 256GB'a kadar arttırılabilir SSD depolama birimine sahip. Modellerin ağırlık değerleri ise Miix 2 10 için 590 gram, Miix 2 11 içinse 820 gram olarak belirtilmiş durumda.
Lenovo'nun yeni hibrit tabletlerinden Miix 2 10 499$, Miix 2 11 ise 599$ fiyat etiketleriyle Mart ve Nisan aylarında satışa çıkıyor.
Bunun tasarımı güzel olmuş. Keşke i7'liside olsaymış.
Umarım en kısa sürede, fiyat etiketini şişirmeden tr ye getirirler.
Ulaşılabilecek fiyatta hibritleri bekleye bekleye bir hal olduk özellikle de TR tüketicisi olarak.
dock ile birleşik şekilde tablet modu sunmalıydı ya. üretim hatası felandırda orijinal hali tutunur umarım o pozisyonda
İşlemcisi yeni nesil 4 çekirdekli aton. Seri olarak çalışacaktır.
Arkadaşlar Tablet Şuan Bimeks'te 1649 tl Gerçekten iyi bir ürün kesinlikle tavsiye ederim. Link:http://bimeks.com.tr/urun/143059/lenovo-miix2-59-407633-touch-w8-.aspx
Not: Model İ3 Modeli
Sizce bu canavar nasıl arkadaşlar ? Aklıma baya yattı ama fikir alışverişinde fayda var. i3 4012y nasıl bişeydir ? Adobe Dreamveawer veya Photoshop (yada Photoshop Portable) çalıştırır mı acaba ? İyi forumlar ;)
Ekranın açısını ayarlayamamak eksi bir değer diye düşünüyorum. Ekran açısını klavye altına bi şey koyarak mı ayarlayacağız. Alınabilecek en iyi ikisi bir arada ürün galiba...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme