Şimdi Ara

CesaretLendirici mesaja ödüL : Rare Weapon .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben yanlışlık la bide lv2 lik chara attım ya 34 lüğe çıağına lv2 liğe çıkarsa
  • şimdi hergünmü 1 mesaj atıcas yoksa 3 günün herhangi birinde 1 tane atmamız yeterlimi yoksa en bol mesaji kim atarsamı?
  • 1 TANE YETER ABARTMAYIN YA DA SEN SAAT BAŞI AT İŞ GARANTİ OLSUN
  • herifler belki lan bıktık şu JingLaMoon'dan werelim gitsin dermiş
  • ben 15 dakkada bi attıom "beni seç beni seç " yasıom
  • BU HAYYAL ÜRÜNÜ
  • birden fazla msj atmanıza gerek yok.birtane yeterli fazlası size bir yarar sağlamıycak.Sparthacus tekrar bilgilendirdiğin için teşekkürler kardeşim.serverda görüşürüz.
  • insallah kaparım bi blade lvlim21 ama keske 24 olsaıdı
  • arkadaslar bu konuuu da heralde calmıslar bi sitede gordum baslik : sına kadar aynııdı uye olmadan gorulmedigiicn icerigine bakamadım amaa buyuk bi ihtimalle calınmıstır sonu sanki sitenin fr ile bitiodu
  • arkadaslar bi gozatın bu konunun aynısıs ordadavar calınmıs olmasınwww.frmtr.com
  • ne yazcaz o yere yaf? acil cvp verin. süre bitcek. Comment yazan yere ne yazcaz. Cesaretlendirici msj mı? yoksa sıkacaz mı?
  • harbiden hepsi aynı. zaten çoğu şey aynı
  • ya arkadaşlar o kadar yoğunki giremiorm online bile olamıyorum !
  • sitede bi şeyler var galiba açılmıo
  • @ xxxGhostxxx

YoğunLuktan ve mesaj sayısının fazLaLığından doLayı açıLmayabiLir,tekrar tekrar dene umarım bir faydası oLur ..

@ BuLLdoZeRrR

Yazacağınız mesajın içeriğinin herhangi bir önemi yok.. Ben sadece Sro'nun kuLLandığı tabirLe "CesaretLendirici,destek verici mesaj" oLarak kuLLandım, sadece şans diLemeniz biLe eventa katıLmanıza yeterLi oLacaktır ..

@ last_funy & TR_GeNeRic1

Burası dahiL 5 tane Türk Forum sitesine aynı mesajı yazdım .. Hepsini yazan benim .. İsteyene istediği forum sitesinden başLığı açan rumuzLa pm atabiLirim ..

SaygıLarımLa ..
  • ya bn şu ana kadar sadece 1 tane yazdım..1 tane yeterli olurmu yoksa mod ları uyuz etme amacıyla 100-150 tane fln yazalım mı ki bize gelsin sos
  • bence uyuz edince hiç wermicektir
  • şimdi.. üstteki serverları belirtilmiş adamları cesaretlendirici bir mesaj mı göndericez..?

yoksa oyunu oynamaya teşvik eden bir mesaj mı göndericez..?

güzel bir mesaj gönderdim ama oyunu teşvik ediciydi..

modlar oturup ağlicak mesajı okuduktan sonra..
  • sonuclar ne zaman açıklanacakkk bende yazdımm
  • ya birileri ingilizce olrk ne yazcaımızı buraya yazsa ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.