Şimdi Ara

cescesor mürekkep ile yazıcı kafası tıkandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muratto

quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Selam. Ben de 1 aylık kartuş ve mürekkepte daha ilk dolumda resimde göreceğiniz sorunu yaşadım. Mürekkep içeride kurumuş görünüyor. Hareketli parça bile yapışmış. Açıkçası gözüm korktu bu işten.
     cescesor mürekkep ile yazıcı kafası tıkandı

dolan kartus kullanıyorsanız özellikle cescesor marka (süngeri cok kücük), mürekkebi asla dibe kadar indirmeyin sorun yasarsınız.

Evet cescesor kartuş kullanıyordum. İşin ilginci diğer kartuşlarda böyle bir sıkıntı yok. Bunu da daha bir kaç gün önce doldurmuştum. Deli gibi çıktı da almamıştım. Bu duruma bir anlam veremedim açıkçası. Orijinal kartuşlarla değiştirdim. Bu konuda tecrübeli de olmadığım için bir daha kullanmayı düşünmüyorum.

Evet malesef cescesor dolan kartuslar canon yazıcılara iyi gelmiyor. muhtemelen sünger sistemi yüzünden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Selam. Ben de 1 aylık kartuş ve mürekkepte daha ilk dolumda resimde göreceğiniz sorunu yaşadım. Mürekkep içeride kurumuş görünüyor. Hareketli parça bile yapışmış. Açıkçası gözüm korktu bu işten.
     cescesor mürekkep ile yazıcı kafası tıkandı

dolan kartus kullanıyorsanız özellikle cescesor marka (süngeri cok kücük), mürekkebi asla dibe kadar indirmeyin sorun yasarsınız.

Evet cescesor kartuş kullanıyordum. İşin ilginci diğer kartuşlarda böyle bir sıkıntı yok. Bunu da daha bir kaç gün önce doldurmuştum. Deli gibi çıktı da almamıştım. Bu duruma bir anlam veremedim açıkçası. Orijinal kartuşlarla değiştirdim. Bu konuda tecrübeli de olmadığım için bir daha kullanmayı düşünmüyorum.

Hocam süngerin olduğu kısmı yazıcıya taktığınızda akıtıyor olabilirmi(Deli gibi çıktı almamıştım dediğinize göre o kartuş durduğu yerde bitmiş olmalı)Öncelikle şunları kontrol edin
    1- kartuşu çıkarttığınızda kartuşun ağzı dışında mürekkep bulaşmış yerleri varmı eğer varsa böyle bir durum yanlışlıkla kafada bulunan lastik contayı çıkartmış olabilirsiniz(Eğer orjinal kartuş takılıyken olmuyorsa sorun yoktur)
    2- Kartuşun üstündeki silikon tıpayı kontrol edin delinmiş yada o sefer taktığınızda tam oturmayıp oradan hava almış olabilirmi(Bu tıpa açıkken ağzıda açık olursa kartuşun zaman içinde içerisindeki mürekkep akacaktır.

Bunları kontrol ettiyseniz eğer arayın cessesoru durumu anlatın kartuş haznesinin değişimini talep edin.

İlgileneceklerini düşünüyorum. Elden de kargoyla da yaptığım alışverişlerde sorun çıkartmadılar hiç. Hatta bir seferinde rica edip(NUVO %25 iade kamp. yararlanmak için) önlerinde netten ödeme yaparak alışveriş yaparken kargo ücreti fiyatı arttırdığından kargo ücretini düşerek ödeme kredisiyle almamı da sağladılar(Söylemeseler kargo ücreti ödeyecektim kullanmadığım kargo için) )Yine daha öncesi değiştikleri kartuş içinde aynı şekilde hiç uğraştırmamışlardı (açıkçası en büyük uğraşım faturanın numarasına bakıp bulmak olmuştu.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkmon -- 4 Kasım 2015; 17:02:16 >

• epson stylus sx110, cercesor dordurulabilir kartuşlarla uzun süre kullandım.
    cihaz bir süre terk edildi ve tekrar girişim sonrası netice alınamadı.
    mürekkep püskürtme kafalarına bakım oluyormu veya yenileri bulunabiliyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.