Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ÇEŞİTLİ MOUSELAR, AJAZZ AJ159, LOGITECH G600, CORSAIR KATAR PRO, CM MM720, MIONIX CASTOR... Satın Al 1 Ocak 2025 17:18 1 1 ÇEŞİTLİ MOUSELAR, AJAZZ AJ159, LOGITECH G600, CORSAIR KATAR PRO, CM MM720, MIONIX CASTOR... Tüm ürünlerde klavye, mouse, iem tarzı ürünlerle altı üstü konuşulacak şekilde mantıklı takasa açığım. Havale sonrası kargo ya da elden satış yapabilirim. Ajazz AJ 159 Sahibinden üzerinden meraktan aldım, tutuşu bana uygun gelmediği için tekrar kutulayıp kaldırdım. Sıfır durumda, mavi renk, her şeyi duruyor.Fiyat: 1800 TL Logitech G600 MMO mouse, yıllardır kullanılmıyor. Test edildi, çift tıklama, sensör takılması vb. sorunu yok, gelip test edip alabilirsiniz. Ya da videosunu atabilirim.Fiyat:1500 TL Cooler Master MM720, gpx alana kadar ana mouse olarak kullandım. Son zamanlarda nedense usbden kopma durumu oldu, çıkarıp takınca geri geliyor. Sorunu nedir bilmiyorum, açıp bakmak istemedim. Ona göre fiyat yazıyorum.Fiyat: 1000 TL MIONIX CASTOR, zamanında aldım, ikinci mouse olarak duruyordu. Uzun zamandır kullanılmıyor,atıl bekliyor, bildiğim bir sıkıntısı yok.Fiyat: 1000 TL Corsair Katar Pro, kenarda bekleyen bir mouse. Şeklini merak ettiğimden almıştım. Bilinen herhangi bir sorunu yok. Fiyat: 300 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ÇEŞİTLİ MOUSELAR, AJAZZ AJ159, LOGITECH G600, CORSAIR KATAR PRO, CM MM720, MIONIX CASTOR... Yiğit Bölükbaşı tarafından dolandırıldım ALINIK İKİ KOL SERİES S (İstanbul İçi) Satılık/Takaslık MM710