quote:Orijinalden alıntı: İSKORPİT-X4Top bu hiç bişey belli olmaz kesin sonuç yoqtur futbolda izleyip görücez
quote:Orijinalden alıntı: DeathstrokeeTop bu hiç bişey belli olmaz kesin sonuç yoqtur futbolda izleyip görücez Alıntıları Göster Fantazi bunlar olmaz.
quote:Orijinalden alıntı: DeathstrokeeTop bu hiç bişey belli olmaz kesin sonuç yoqtur futbolda izleyip görücez Alıntıları Göster Kazanalım yeter
quote:Orijinalden alıntı: melihdemiragKazanalım yeter Alıntıları Göster konu dışında ve gereksizde bile bu kadar saçma konu yoktur
quote:Orijinalden alıntı: inonu88konu dışında ve gereksizde bile bu kadar saçma konu yokturAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: inonu88 konu dışında ve gereksizde bile bu kadar saçma konu yoktur Olabilir. Görmüşlüğüm vardır
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansquote:Orjinalden alıntı: inonu88 konu dışında ve gereksizde bile bu kadar saçma konu yoktur Olabilir. Görmüşlüğüm vardırAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: inonu88 konu dışında ve gereksizde bile bu kadar saçma konu yoktur Olabilir. Görmüşlüğüm vardır lafın gelişi birazda yoksa adam sıçamıyorum ne yapmam lazım diye konu açıyo orda.
quote:Orijinalden alıntı: inonu88quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: inonu88 konu dışında ve gereksizde bile bu kadar saçma konu yoktur Olabilir. Görmüşlüğüm vardır lafın gelişi birazda yoksa adam sıçamıyorum ne yapmam lazım diye konu açıyo orda.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: inonu88 quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: inonu88 konu dışında ve gereksizde bile bu kadar saçma konu yoktur Olabilir. Görmüşlüğüm vardır lafın gelişi birazda yoksa adam sıçamıyorum ne yapmam lazım diye konu açıyo orda. Mantıklı ama. Kabız ise ne yapacağını bilemez insan Sanırım konunun içine ettik
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansquote:Orjinalden alıntı: inonu88 quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: inonu88 konu dışında ve gereksizde bile bu kadar saçma konu yoktur Olabilir. Görmüşlüğüm vardır lafın gelişi birazda yoksa adam sıçamıyorum ne yapmam lazım diye konu açıyo orda. Mantıklı ama. Kabız ise ne yapacağını bilemez insan Sanırım konunun içine ettikAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: inonu88 quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: inonu88 konu dışında ve gereksizde bile bu kadar saçma konu yoktur Olabilir. Görmüşlüğüm vardır lafın gelişi birazda yoksa adam sıçamıyorum ne yapmam lazım diye konu açıyo orda. Mantıklı ama. Kabız ise ne yapacağını bilemez insan Sanırım konunun içine ettik varlığından rahatsız oluyorum senin eleman.
quote:Orijinalden alıntı: recep41quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: inonu88 quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: inonu88 konu dışında ve gereksizde bile bu kadar saçma konu yoktur Olabilir. Görmüşlüğüm vardır lafın gelişi birazda yoksa adam sıçamıyorum ne yapmam lazım diye konu açıyo orda. Mantıklı ama. Kabız ise ne yapacağını bilemez insan Sanırım konunun içine ettik varlığından rahatsız oluyorum senin eleman.Alıntıları Göster Olmadığım yerlerde dolaş o zaman çırak
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé SansOlmadığım yerlerde dolaş o zaman çırakAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Olmadığım yerlerde dolaş o zaman çırak olmadığın yer yok ki.pokemon bölümüe gideyim dedim orada bile karşıma çıktın.ikimize dar bence bu forum birimiz gitsin
quote:Orijinalden alıntı: recep41quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Olmadığım yerlerde dolaş o zaman çırak olmadığın yer yok ki.pokemon bölümüe gideyim dedim orada bile karşıma çıktın.ikimize dar bence bu forum birimiz gitsinAlıntıları Göster Bu muhabbetin aynısını ilkokul çocukları yapıyor.5 bile değil, 2-3...
quote:Orijinalden alıntı: vitamsanırım gülmemiz gereken yer burasıAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kobEren sanırım gülmemiz gereken yer burası Yok o maçtan sonraki kısım(Fenerliler için)
quote:Orijinalden alıntı: .Zlatan.quote:Orjinalden alıntı: kobEren sanırım gülmemiz gereken yer burası Yok o maçtan sonraki kısım(Fenerliler için)Alıntıları Göster 6 kasımda 6 tane atmadıkmı kardeşim ...
quote:Orijinalden alıntı: MOYKAN6 kasımda 6 tane atmadıkmı kardeşim ...Alıntıları Göster 5 kasım arsenal fenerbahçe.noolur peki...
quote:Orijinalden alıntı: ilkerinanç5 kasım arsenal fenerbahçe.noolur peki...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ilkerinanç 5 kasım arsenal fenerbahçe.noolur peki... 5 üstü olur
quote:Orijinalden alıntı: _bertuğ_quote:Orjinalden alıntı: ilkerinanç 5 kasım arsenal fenerbahçe.noolur peki... 5 üstü olur Alıntıları Göster 9 maçta 9. sunuz zaten naapcanız başka dokuzu.
quote:Orijinalden alıntı: ilkerinanç5 kasım arsenal fenerbahçe.noolur peki...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ilkerinanç 5 kasım arsenal fenerbahçe.noolur peki... valla 10 bekliyorum ben