Şimdi Ara

.CETORİ VIRÜSÜ-- YARDIM EDIN ARKADASLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Resim değil hocam istediğim resmin bulunduğu klasörün örneği

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tzeberusx1 T kullanıcısına yanıt
    Burda gerekli bilgiler var.Baska da bir bilgi yok. Bunu daha once yabancı siteye paylaşmıştım
    www.dosya.tc
    sifree.zip dosyas�n� indir - download
    https://www.dosya.tc/server22/erzwhm/sifree.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belarafon16 -- 7 Ekim 2019; 12:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki işlemleri uygulayın sorun düzelecektir.

Linuxda makinenizi live boot edin terminali açın.

cd /dosya/path/blabla
    find . -type f -name '*.cetori' -print0 | xargs -0 rename 's/\.cetori/\ /'
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Akşam eve gidince bunu deneyeceğim. Peki linux versiyonu fark edermi hangi versiyonu live cd yapayım ve her dosya için tek tek mi yapmalıyım.

• Bu tüm dosyalara yapacaktır otomatik cd komutu ile klasore gitmen yeterli, ubuntu live iş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Aşağıdaki işlemleri uygulayın sorun düzelecektir.

Linuxda makinenizi live boot edin terminali açın.

cd /dosya/path/blabla
    find . -type f -name '*.cetori' -print0 | xargs -0 rename 's/\.cetori/\ /'
    hocam bu şekilde açması olasılık dosyalar şifrelenmiş aynı bi keylogger i stup edip antivirüslerden kaçırmak gibi ..
    açma olasılığı yüksek dediğiniz gibi ama kali veya ubuntu tavsiye ederim deneyip geri dönüş yapsın olmazsa ben stup ı bir şekilde çözmeye çalışcam tersine işine yarar gibime geliyor
  • Arkadaslar denemeye fırsatım olmadı malesef çok yoğun çalışıyorum. Haftasonuna ancak bakabileceğim sanırım. Hakkınızı helal edin

• hocam çözüm bulabildiniz mi benim dosyalarımda .cetori olmuştu çok şükür halledebildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargu

hocam çözüm bulabildiniz mi benim dosyalarımda .cetori olmuştu çok şükür halledebildim
    Nasıl hallettiniz ? Ayrıntılı yazın da aynı sorunu yaşayanlara yol gösterici olsun.
  • kargu K kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı yazabilirseniz başka kişilerde faydalanır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam emsisoftun sitesindeki programla hallettim ama ilk yüklediğimde program çalışmadı çözemedi hatası verdi hep ümidimi kesmiştim daha sonra microsoft netframeworkle çalışıyormuş netframework serisini kurunca hepsini çözmeye başladı benim içinde bi süpriz oldu 6 ay boyunca bir sürü şey denedim olmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargu

hocam emsisoftun sitesindeki programla hallettim ama ilk yüklediğimde program çalışmadı çözemedi hatası verdi hep ümidimi kesmiştim daha sonra microsoft netframeworkle çalışıyormuş netframework serisini kurunca hepsini çözmeye başladı benim içinde bi süpriz oldu 6 ay boyunca bir sürü şey denedim olmamıştı
    Hangi serisini kurdun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.