Şimdi Ara

Cevap: 2014 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10-16 Ağustos arası 6 gece Bodrum Club Mavi Hotel&Suites'e Mika Tur (Tatilbudur.com) dan iki kişi her şey dahil rezervasyonumu 2638 TL 9 taksit olarak yaptırdım. 14 Temmuz itibari ile 1500 T üzeri Vakıf worldkart taksitli alışverişe 150 TL indirim varmış. Bir sonraki ekstreye direk yansıyormuş indirim. Ayrıca firma balayı çiftlerine bu otel için %10 ekstra anında indirim yapıyor. Her otelde geçerli mi emin değilim bu indirim. Birde gitmeyi planladığınız otelin balayı paketinden de faydalanabiliyorsunuz. Bu dönemde fena bi kampanya değil bence...

• bu yaz haziran ayında bodrum bitez de bulunan risa hotell e tatile gittim, fakat gelen acil bir telefon üzeri otele giriş yaptıktan kısa bir süre sonra istanbula geri dönmek zorunda kaldım. Otel girişinde 4 gece için ödeme yaptım ve arada tur şirketi de olmadığı için baya bir indirim almıştım. elimde 1 gece için kesinti yapıldı (3 gece, tek kişilik herşey dahil )360 tl lik bir bakiyem var,

fakat ben bunu değerlendiremeyeceğim 300 tl ye satmak istiyorum ilgilenen varsa (temmuz ayı fullmuş, bayram sonrası için rezerve yaptırabilirsiniz) yani ister bunu tek kişi ister çift kişi olarak kullanın, ister bu 360 tl nin üzerine sizde para ekleyin tatilinizi uzatın. ilgilenen olursa eakkoyunlu@gmail.com adresinden ulaşabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.