Şimdi Ara

Cevap: 3000-4000 e kadar oyun notebook önerileri arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• O ikisi arasinda ekran boyutu farki var. 60 olan 15 70 olan 17 inç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

O ikisi arasinda ekran boyutu farki var. 60 olan 15 70 olan 17 inç.

Görmemişim bu kadar olur yani önereceğiniz model var mı arkadaşlar 4 bin tl ye kadar oyunları high seviyede oynayacak donanıma sahip bilgisayar istiyorum.iadem kabul edildi monster ya da msı bilgisayar alacağım önerileriniz nelerdir saygılar
  • Ben Monster Tulpar T5v4.1 kullanıcısıyım. Sana bu bilgisayarı öneririm Başka bir markaya bakmana gerek yok

• Dexter34 kullanıcısına yanıt
    Tulpar alın hocam, v1.4 veya v4.1 fark etmez bence bakın, deneyin, beğenin, alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-555EB232C

Tulpar alın hocam, v1.4 veya v4.1 fark etmez bence bakın, deneyin, beğenin, alın.
    http://www.ebrarbilgisayar.com/monster-tulpar-t5-v141-156-notebook-pmu335309 şu model nasıl arkadaşlar ve turbo fan 2 tane var mı bu bilgisayarda ısınma sorunu oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pamplin

A5 V5.1 16GB SSD iyi bence, bunlar arasında tercihim o olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Orijinalden alıntı: Pamplin

A5 V5.1 16GB SSD iyi bence, bunlar arasında tercihim o olurdu.

Alıntıları Göster
    ancak ekran kartı a5 te gtx960m diğerinde 970m olacak oyun için çok iyi bir ekran kartı seçmem gerek öyle değil mi

• Tulpat t5 v4.1.1 4 bini biraz gecer ama deger. 4.1 de olurdu da yakinda 8 gb ram yetersiz gelecek bence ve 750 gb disk bence az. 4.1 in uzerine 1 tb disk de ekletebilirsiniz. Cunku ileride yetmedigi zaman rami arttirabilirsiniz. 15 incte genelde sizin gosterdiginiz kalin kasali tulpar t5 i onermiyorlar. Ve o kasada tek ama buyuk fan var turbo fansa fanin bir ozelligi sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 7 Mayıs 2015; 10:28:52 >
  • msi dan şasma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

msi dan şasma derim

haklı olabilirsiniz ancak bu gtx970m tulpar 4.1 ayrıca ssd ile birlikte 4.200 lira iken msı da 16 gb ram ve gtx970m notebook 5.800 tl ona 5800 verene kadar 5 bin liraya gtx980m monster alınır hocam msı da fiyatlar çok uçuyor
  • ferrari motorunu sahine takmayi sevenlerdensin :D kaliteden ödün vermek ilerde sorun cikartabilir.hangisi içine siniyorsa onu al o zaman.

• O kadar para veriyorsan gtx965m'den aşağısı kurtarmaz seni. Gtx960m zaten gtx860m'in o.c edilmiş hali sanki. Güncel oyunlarda 1080p'de şimdiden düştü zaten mediuma. Sana tavsiyem biraz daha ekleyip imzamdaki canavarı alman. Ultra'yı geçtim aa bile zorlamıyor güncel oyunlarda kartı. Masaüstü muadilleri gtx770 ve r9 280x'dir. Ayrıca gtx960'dan daha hızlıdır. Gerçekten bir oyun laptobum var demek istiyorsan gtx970m olsun. 60hz'lik panele fazlasıyla güçlü. Çoğu oyunda ayarları fulledikten sonra fps sabitlemek için v-sync açıyorum gerisini sen düşün.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-970M.126694.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

O kadar para veriyorsan gtx965m'den aşağısı kurtarmaz seni. Gtx960m zaten gtx860m'in o.c edilmiş hali sanki. Güncel oyunlarda 1080p'de şimdiden düştü zaten mediuma. Sana tavsiyem biraz daha ekleyip imzamdaki canavarı alman. Ultra'yı geçtim aa bile zorlamıyor güncel oyunlarda kartı. Masaüstü muadilleri gtx770 ve r9 280x'dir. Ayrıca gtx960'dan daha hızlıdır. Gerçekten bir oyun laptobum var demek istiyorsan gtx970m olsun. 60hz'lik panele fazlasıyla güçlü. Çoğu oyunda ayarları fulledikten sonra fps sabitlemek için v-sync açıyorum gerisini sen düşün.

Zaten tulpar 4.1 de karar kildim ssdli 8 gb alacagim fiyati 4.200 tl ye denk geliyor.ancak arkadas kafamo karistirdi msi kasasi daha mi kaliteli cunku cok fiyat farkediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter34

quote:

O kadar para veriyorsan gtx965m'den aşağısı kurtarmaz seni. Gtx960m zaten gtx860m'in o.c edilmiş hali sanki. Güncel oyunlarda 1080p'de şimdiden düştü zaten mediuma. Sana tavsiyem biraz daha ekleyip imzamdaki canavarı alman. Ultra'yı geçtim aa bile zorlamıyor güncel oyunlarda kartı. Masaüstü muadilleri gtx770 ve r9 280x'dir. Ayrıca gtx960'dan daha hızlıdır. Gerçekten bir oyun laptobum var demek istiyorsan gtx970m olsun. 60hz'lik panele fazlasıyla güçlü. Çoğu oyunda ayarları fulledikten sonra fps sabitlemek için v-sync açıyorum gerisini sen düşün.

Zaten tulpar 4.1 de karar kildim ssdli 8 gb alacagim fiyati 4.200 tl ye denk geliyor.ancak arkadas kafamo karistirdi msi kasasi daha mi kaliteli cunku cok fiyat farkediyor

Gt60 kasalarını diyorsan hiç tavsiye etmem. Kasa komple plastik. 17 inc olan msi gt70 kasalar ise bir nebze güzel duruyor ve bilek koyma yerleri alüminyum. Ayrıca soğutma olarak clevo kasalar (özellikle gpu olarak) daha başarılı. İps ekran, parmakizi okuyucu, alüminyum kasa, soğutma, lityum polimer pil için t5 v4.1 diyorum ben. T5 v1.4.1 çok kaba ve hantal duruyor. Zaten msi bu kasayı kullanmayı bıraktı. Gt62 ve gt72 adlı modelleri artık yeni kasalı. Çift fanlı soğutma ve alüminyum kasaya geçiş yaptılar.

• Tulparin 4.1 kasasi ile msi kasasi arasinda fark nedir tam olarak neden bu kadar fiyat farki var

• quote:

Tulparin 4.1 kasasi ile msi kasasi arasinda fark nedir tam olarak neden bu kadar fiyat farki var

kalite kardesim.kalite..

• quote:

quote:

Tulparin 4.1 kasasi ile msi kasasi arasinda fark nedir tam olarak neden bu kadar fiyat farki var

kalite kardesim.kalite..

Kalite tabi... Pazar plastiği

• quote:

quote:

quote:

kalite kardesim.kalite..

Kalite tabi... Pazar plastiği

e biraz

• Abi bu ozelliklere alabilecegin ekonomik bilgisayar monster ayrica msi da diyat 5800 e cikiyor benim alacagim monsterde ssd dahil 4200 tl ayrica sigorta da dahil kasasi da arkadaslar da yazmis msi ile ayni markadan yaltiriyorlarmis sanirim ve 3 turbo fan ozelligi var bence tercih edilecek bu fiyata tek notebook yanlis mi dusunuyorum arkadaslar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.