Makine genel olarak çok tatminkar. Benim gibi 5 senelik dual core desktop makineden bu ürüne geçen birisi için bilgisayardan çok memnun kaldığımı söylemeliyim. Zaten Asus'u sırf kasa kalitesi için tercih ettim. Ayrıca zaten almadan önce ekran kartının benchmark oranlarına da bakmıştım. Hülasa makine her şeyiyle beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
Konuyu 8-10 sayfa baştan 5-6 sayfa sondan olmak üzere biraz okudum ve gördüm ki; genel olarak bir Hard Disk sesi sorunu mevcutmuş. Bilemiyorum tabi; belki bazılarında yoktur bazılarında vardır ama benim makinemin HDD'si pek sessiz. Ya da benim eski masa üstü makinemin power supplysinden gelen hayvani seslerden sonra bunlar bana rahatsız edici gelmiyor olabilir.
Yalnız benim bu forumda daha önce duymadığım başka bir ses sorunum var. Laptop'un üstündeki numlock tuşlarının oradan zaman zaman (15 dakikada bir bazen 5'dakikada bir bazen 1 saat gelmiyor) bir spin motoru sesi geliyor. Tık Tık diye ama öyle basit bir ses değil baya baya duyuluyor yani.
İlk önce burayı okuduktan sonra eyvah heralde bu ses HDD'den geliyor dedim ama sonra klavuza bakında HDD'nin sol alt tarafta olduğunu anladım, meğer orada CD-ROM varmış. İşin garibi içinde CD yokken de o ses ara sıra geliyor. Sesi böyle tam tarif edemedim hatta belki daha önce yaşamış olanlar vardır ve ben o yüzden ilk başta Hard Disk sesine benzettim. Spin atma ya da hdd motorunun atma/ sesine benziyor.
Cd-Rom'da herhangi bir sorun da yok bu arada bütün driverleri felan da kurdum.
Benim merak ettiğim Bu ses sizde de var mı? bu normal bir ses mi yoksa sorun mu anlayamadım
Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
Ben de bu laptopdan yeni aldim. Aynen tarif ettiginiz yerden benim laptoptan da sea geliyor. Bilmiyorum normalmidir ama benimkinde de var. Mesajinizin ustunden baya gecmis ama bununla ilgili birsey yaptiniz mi yada bir sorun oldu mu merak ettim tesekkurler