Şimdi Ara

Cevap atan istediği üniversiteyi kazanır inşallah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kaçıncı konum lütfen artık yardımcı olun yardımlaşma 0 bu aralar forumda tekrardan yazıyorum herkes kontejanlar artmış mı azalmış mı diye bakıyor ben ösym'nin ve milletin gönderdiği sitelerden baktım anlamadım Allah aşkına biri bana Uludağ Üniversitesi İşletme ve Çanakkale Kamu'nun kontejanları artmış mı azalmış mı bilgi versin yarın tercih yapacam bir öğrencinin geleceği sizin elinizde lütfen !

• Amin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallahh
  • Amin
  • Kardes sanırsam 2012klavuza gir kont bak ordan sonra yenı yayımlanana bak azalmıs mı artmıs mı görürsün

• http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/OSYS/2013%20%C3%96SYS%20KONT%20KILAVUZU%20BASKI%20(Tablo%204)_KB.pdf Kardeşim bu link 2013 yılında tercih yapanlar bu kılavuza gore yaptı.
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/OSYS/Tercih/2014-OSYSKONTKILAVUZU01072014.pdf Bu link de 2014 senesinin kılavuzu yanı bız buna gore tercıh yapıcaz.Burdan karsılastırabilir herkes..

• Kontenjanlar Genel olarak %10 arttı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: selinpeyker

Kontenjanlar Genel olarak %10 arttı diye biliyorum

Bende öyle biliyorum ama senin dediğin üniversitelerin kont. bilmiyorum.
    Eski yılın dokümanları ile bu yılın dokümanlarını karşılaştırırsan ne kadar arttığına ulaşabilirsin.
  • arrow001 A kullanıcısına yanıt
    Tercihrobotu.comdan tercih listeni hazırladıgında tek tek universiteleein yanında defter gibi bir ikon var oraya tıkla gecen yıl kac kisi secmis kontenjan ne kadar artmıs her seyi yazıyor.

Edit:arrow'cusun sanırım kıyak olsun sana

• Cevap atan herkese çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrow001

Arkadaşlar bu kaçıncı konum lütfen artık yardımcı olun yardımlaşma 0 bu aralar forumda tekrardan yazıyorum herkes kontejanlar artmış mı azalmış mı diye bakıyor ben ösym'nin ve milletin gönderdiği sitelerden baktım anlamadım Allah aşkına biri bana Uludağ Üniversitesi İşletme ve Çanakkale Kamu'nun kontejanları artmış mı azalmış mı bilgi versin yarın tercih yapacam bir öğrencinin geleceği sizin elinizde lütfen !

Uludağ işletme 221 den 215 e Çanakkale Kamu 93 ten 90 a indirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: arrow001

Arkadaşlar bu kaçıncı konum lütfen artık yardımcı olun yardımlaşma 0 bu aralar forumda tekrardan yazıyorum herkes kontejanlar artmış mı azalmış mı diye bakıyor ben ösym'nin ve milletin gönderdiği sitelerden baktım anlamadım Allah aşkına biri bana Uludağ Üniversitesi İşletme ve Çanakkale Kamu'nun kontejanları artmış mı azalmış mı bilgi versin yarın tercih yapacam bir öğrencinin geleceği sizin elinizde lütfen !

Amin

• 2013 kılavuzuyla 2014 kılavuzunu yan yana getirirsen,sorunun cevabını bulmuş olursun.

• Amin.
  • Kimi devlet üniversitelerinin kontenjanları 1-2 sayı azaltıldı,özel üniversitelerin kontenjanlarıda arttırıldı diye okumuştum bir gazetede.Bir arkadaş demiş,tercih robotunda yazıyor,oradan bakabilirsin.
  • Cevap atan herkese çok teşekkür ederim
  • Amin
  • amin
  • amin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.