Arkadaşlar bende bir film arıyorum,kaç haftadır hiç bir yerde ismini öğrenemedim.Filmde gene bir grup genç var kızlı erkekli.Bunlar ormanda kamp yaparken bir şey oluyordu bir büyük bir binaya giriyorlardı ürkütücü bir binaya.Bu binada acayip bir yaratık mı,dev mi,mutasyona uğramış bir insan gibi bir şey vardı.Bunları öldürüyordu felan işte.2-3 sene önce Ankara'dan İstanbul'a giderken otobüste izlemiştim.O zaman korkmuştum baya.İsmini bilen vardı[r umarım.
Korku kapanı geliyo aklıma ama
semiz-manço
kullanıcısına yanıt
Yok o seriyi izledim tamamen ya ben şöyle bir daha anlatıyim filmi.Bir grp genç var işte.Hatta bir tane yanlız bir kız var grupta sevgilisi olmayan.Bu kızla dalga geçiyorlardı heralde sen bakiresin diye felan işte.Kızda buna sinirleniyordu felan onlardan uzaklaşmak isterken biraz ormanda kayboluyordu heralde.Sonra böyle bir binaya filan giriyordu,diğerleride bnu aramak için peşinden o binaya giriyorlardı.Orda çoğu ölüyordu.Bu tür bir süürü film var ama daha başka şey hatırlayamıyorum.En azından bu konuya yakın filmler söylerseniz belki bulurum.