Şimdi Ara

Cevap bulmata zorlanıyorum ramdan anlayanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8GB tek modül ya da 16 gb 2 modül olmak üzere ram almayı planlıyorum çünkü slot sorunu yaşamak istemiyorum.İlk sorum anakartım kaç gbta kadar müsait? İkinci sorumda en ucuza nerede bulabilirm?Üçüncü sorum 2.el olması fark eder mi?Son ve dördüncü sorum farklı marka ram aldığımda diğer ram ile uyumsuzluk yaşar mıyım?
     Cevap bulmata zorlanıyorum ramdan anlayanlar bakabilir mi? Cevap bulmata zorlanıyorum ramdan anlayanlar bakabilir mi? Cevap bulmata zorlanıyorum ramdan anlayanlar bakabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recos1 -- 9 Temmuz 2013; 22:38:07 >

• HI-LEVEL 1333Mhz DDR3 RAM CL9 8gb 2 tane ram aldım bunları tam performans kullanabilir miyim?
  • Selamlar,

Anakartınızın DDR3 slotlarına en fazla 4 Gb'lık modül takabilirsiniz. 4x4 Gb şeklinde maksimum 16 Gb destekliyor.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    tüh be kardeşim aldım 2 tane 8gb ddr3 napacağım şimdi kullanamaz mıyım hiç bir şekilde?
  • Resmi ürün sayfası desteklemediğini belirtiyor. İnternetten aldıysanız 1 hafta içinde iade etme hakkınız mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Resmi ürün sayfası desteklemediğini belirtiyor. İnternetten aldıysanız 1 hafta içinde iade etme hakkınız mevcut.

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.