Şimdi Ara

Cevap: Cevap: SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kocausta*

Bende TP-LİNK TD-W8951ND modeminiz var.
    Bir süredenberi 192.168.1.1 olan arayüz sayfasına girilemiyor.
    DOS altından ipconfig e baktığımda varsayılan ağ geçidi de bu, yani bir değişme sözkonusu değil.

Bu durumda firmware güncellemesi de yapamıyorum, çünkü önce arayüzü açabilmem lazım, sorun zaten burada.

Bu arada, modem 3 yıllık ve 7/24 kullanımda. Eğer "makinanın ömrü bu kadardır, daha fazla kasmayın" derseniz hiç uğraşmayıp yeni bir alet alayım.

Hayırlı işler...

Sayın @kocausta* ,

Cihazınızı Kurulum Dokümanındaki taliamtlar doğrultusunda fabrika ayarlarına sıfırlayınız ve yeniden kurulum yapınız.

Cevap:  Cevap:  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

• Merhaba Sayın TP LINK temsilcisi...

Şuradaki "BAŞARISIZ" yazanlar benim online oyunlardaki PİNG değerlerimi etkiler mi?

Bir de ayrı bir ethernet kartı almak istiyorum. Bana hangisini önerirsiniz?

"TP-LINK TG-3269" yeterli olur mu?

Kullandığım modem : WD8961ND
  • Merhaba;

Evimde,
    1 masaüstü bilgisayar (ağ kartı ASUS PCEN53 )
    1 dizüstü bilgisayar (wi-fi N)
    1 Smart TV ( LG 47LB670V )
    1 android cep telefonu
    TTnet fiber bağlantı ve TILGIN modem
    Bulunmakta.

İstediğim;

1.Masaüstü ve dizüstü bilgisayarımdan kablosuz olarak plex medya sunucusu üzerinden 1080P ve 3D filmleri TV üzerinden izlemek.
    2. Online oyunlarda ve internet bağlantım da hız ve güvenlik.
    3. İleriye yönelik NAS ve FTP sunucu.
    4. Torrent istemcisi.

Sizin ve Asus'un modelleri arasında kararsızım.
    Sizdeki bu ürünü fiyat olarak başarılı buluyorum ama yeterli midir acaba? TP-LINK Archer C2 750Mbps

• @TP-LINK TURKIYE,

Evde hem kablo kalabalığı olmaması hem de zaten bol olan kablosuz sinyalleri iyice arttırmamak için powerline ürünlerden almayı düşünüyorum.

Evimde 50 Mbit fiber internet mevcut, modemin olduğu yer ile kullanmak istediğim nokta arası çok uzak değil. 50 Mbit hızda herhangi bir düşüş yaşamamam için hangi ürününüzü tavsiye edersiniz..? Bir "tek" bir de "2 port" çıkışlı ürün bilgisi verebilirseniz sevinirim.

Son olarak, üzerinde priz olan adaptörler daha verimli mi çalışır..? Prizin boşa çıkması haricinde, uzatmadan değil, direkt prizden veri transferi yapacağı için daha hızlı olurmuş gibi geliyor, kısaca bilgi verirseniz, sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 11 Kasım 2014; 19:58:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

IPv4 Ethernet ile internete bağlanıyorum. IP adresi, dns ve gateway dahil herşey özel tanımlı kullandığım bilgisayar için.

Benim istediğim şey, ethernet kablosunu bir modeme bağlayarak internet yayını yapmak. Ancak mac adresi kısıtlaması da var. Modemlerin mac adresi var mı bilmiyorum. Sistem üzerinde değişiklik yapma şansım yok.

Bu taz bir modem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soqo

Merhaba;

Evimde,
    1 android cep telefonu
    Bulunmakta.

İstediğim;

1.Masaüstü ve dizüstü bilgisayarımdan kablosuz olarak plex medya sunucusu üzerinden 1080P ve 3D filmleri TV üzerinden izlemek.
    4. Torrent istemcisi.

Sizdeki bu ürünü fiyat olarak başarılı buluyorum ama yeterli midir acaba? TP-LINK Archer C2 750Mbps

Tp linkte torrent destekli cihaz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba;

Tp-Link TD-W8968 modeline sahibim. Derdim ve sıkıntım şu şekilde umarım yardımcı olabilirsiniz

Karşı komşumun modeminden bana gelen RJ-45 kablo ile TD-W8968'i Access Point gibi ev içerisinde kablosuz ağ yayarak kullanıyordum fakat gerek kabloda ezilmelerden kaynaklı vs. internetin kopması, bağlanamama gibi sorunlar yaşamaya başladım ve bu birazda sinir bozucu bir hal almaya başladı. Bir kaç saattir TD-W8968'i routher olarak ayarlamaya çalışıyorum fakat beceremedim sanırım. İzlediğim adımlar şu şekilde "Operation mode" kısmından modem özelliğini iptal edip routher özelliğini aktif ettim. Daha sonra Wireless sekmesinden WPN sayfasından ilk başta Karşı modemin WPN şifresini girerek denedim olmadı ve Her iki modemin WPN özelliğini açtım ve bağlanmalarını bekledim fakat bağlanmadılar... Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekli modemimi nasıl bir routher'e çevirip sorunsuz bir şeklide kullanabilirm ?

Not: karşı taraftaki internet sağlayıcı modem Airties Air5343 modeli !

Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler []

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Merhaba Sayın TP LINK temsilcisi...

Şuradaki "BAŞARISIZ" yazanlar benim online oyunlardaki PİNG değerlerimi etkiler mi?

Bir de ayrı bir ethernet kartı almak istiyorum. Bana hangisini önerirsiniz?

"TP-LINK TG-3269" yeterli olur mu?

Kullandığım modem : WD8961ND

Sayın @LGatakan

Başarız olarak gözüken değerler ISS tarafında bu işlevler kapalı olduğundan dolayı bu şekilde gözükmektedir. Fakat bu hattınızda herhangi bir problem olduğunu göstermez.

Mevcut ADSL2+ Modem Router'ınızın Ethernet portları maksimum 100Mbps'e kadar bağlantı hızlarını desteklemektedir. Gigabit bir Ethernet kartı takmanız herhangi bir avantajı olmayacaktır. Eğer mevcut Ethernet kartınız Gigabit bağlantı hızlarını destekliyor ise ekstra olarak kart almanıza gerek yoktur. Gigabit portlara sahip bir ADSL2+ Modem Router (Archer D9, Archer D7, vb.) modellerimizden kullanırsanız Gigabit Ethernet kartınız ile bağlantı kurduğunuzda yerel ağdaki bağlantı hızınız artacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: soqo

Merhaba;

Evimde,
    1 android cep telefonu
    Bulunmakta.

İstediğim;

4. Torrent istemcisi.

Sayın @soqo

Archer C2 modelimiz Wireless Router olup Ethernet ortamından aldığınız Internet bağlantısını paylaştırmanıza olanak tanır. Eğer Fiber bağlantınız Ethernet ortamında sağlanıyorsa Wireless Router kullanabilirsiniz. TTNET Fiber bağlantınız HiperNet ise VDSL Modem Router modelimiz TD-W9980'i kullanmalısınız. Bu modelimizde ne yazık ki torrent fonksiyonu mevcut değildir.

• Seri numarami ozel mesaj yoluyla gonderdim. Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

@TP-LINK TURKIYE,

Evde hem kablo kalabalığı olmaması hem de zaten bol olan kablosuz sinyalleri iyice arttırmamak için powerline ürünlerden almayı düşünüyorum.

Evimde 50 Mbit fiber internet mevcut, modemin olduğu yer ile kullanmak istediğim nokta arası çok uzak değil. 50 Mbit hızda herhangi bir düşüş yaşamamam için hangi ürününüzü tavsiye edersiniz..? Bir "tek" bir de "2 port" çıkışlı ürün bilgisi verebilirseniz sevinirim.

Son olarak, üzerinde priz olan adaptörler daha verimli mi çalışır..? Prizin boşa çıkması haricinde, uzatmadan değil, direkt prizden veri transferi yapacağı için daha hızlı olurmuş gibi geliyor, kısaca bilgi verirseniz, sevinirim.

Teşekkürler.

Sayın @cfiliz

İhtiyacınız olan bağlantı için TL-WPA4220KIT modelimizi kullanarak evinizdeki mevcut elektrik hatları üzerinden bağlantınızı hem kablolu hem de kablosuz olarak paylaştırabilirsiniz. Adaptörler bağlantılarını evin mevcut bakır elektrik kabloları üzerinden iletişim kurduğundan cihazlar arasındaki bağlantıda çalışan elektrikli cihazlar (çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı) gibi cihazların oluşturacağı gürültü ve bakır kablodaki zayıflamadan dolayı adaptörler arasındaki bağlantı hızında zayıflama olacaktır. Ayrıca buradaki diğer en önemli etmen ise bakır kablolarınızın kalitesidir. Tüm bu koşulları göz önünde bulundurduğunuzda adaptörler arasında kurulacak bağlantı hızınız değişebilir. Fakat POWERLINE adaptörler ile yaptığınız bir bağlantı Repeater kullanılarak yapılan bir bağlantıdan çok daha yüksek düzeylerde olmaktadır.

POWERLINE adaptörleri doğrudan duvardaki prizden bağlamalısınız. POWERLINE Adaptörleri kesinlike uzatma kablosu üzerinden çalıştırmayınız. Aksi halde bağlantı kurulmayabilir ve bağlantı hızı çok daha düşük olur.

Eğer adaptörü bağlayacağınız odada yeterli sayıda duvar prizi yok ise mevcut prizleri başka elektrikli cihazlar kullanıyor ise TL-PA4010PKIT modelimizi kullanabilirsiniz. Ne yazık ki Priz Soketli ve Kablosuz fonksiyona sahip modelimizin TL-WPA4226KIT Türkiye'de satışı yapılmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 16 Kasım 2014; 23:51:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Merhaba,

IPv4 Ethernet ile internete bağlanıyorum. IP adresi, dns ve gateway dahil herşey özel tanımlı kullandığım bilgisayar için.

Benim istediğim şey, ethernet kablosunu bir modeme bağlayarak internet yayını yapmak. Ancak mac adresi kısıtlaması da var. Modemlerin mac adresi var mı bilmiyorum. Sistem üzerinde değişiklik yapma şansım yok.

Bu taz bir modem var mı?

Sayın @chengineer

İhtiyacınız olan bağlantı tipi için Kablosuz AC Router, Dual Band Router veya 300Mbps Wireless Router modellerimizden kullanmalısınız.

Wireless Router'da sizin bağlantınız için tanımlanan Statik IP, DNS adreslerini WAN arayüzünden Statik IP bağlantısındaki kısma girmelisiniz ve tanımlı MAC adresini ise aygıtın WAN arayüzüne klonlayarak sanki bilgisayarınız ağa bağlıymış gösterebilirsiniz. Böylece Wireless Router'a birden aygıtı bağlayarak Internet erişiminizi paylaştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 24 Kasım 2014; 0:04:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukeminoglu

Merhaba;

Tp-Link TD-W8968 modeline sahibim. Derdim ve sıkıntım şu şekilde umarım yardımcı olabilirsiniz

Karşı komşumun modeminden bana gelen RJ-45 kablo ile TD-W8968'i Access Point gibi ev içerisinde kablosuz ağ yayarak kullanıyordum fakat gerek kabloda ezilmelerden kaynaklı vs. internetin kopması, bağlanamama gibi sorunlar yaşamaya başladım ve bu birazda sinir bozucu bir hal almaya başladı. Bir kaç saattir TD-W8968'i routher olarak ayarlamaya çalışıyorum fakat beceremedim sanırım. İzlediğim adımlar şu şekilde "Operation mode" kısmından modem özelliğini iptal edip routher özelliğini aktif ettim. Daha sonra Wireless sekmesinden WPN sayfasından ilk başta Karşı modemin WPN şifresini girerek denedim olmadı ve Her iki modemin WPN özelliğini açtım ve bağlanmalarını bekledim fakat bağlanmadılar... Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekli modemimi nasıl bir routher'e çevirip sorunsuz bir şeklide kullanabilirm ?

Not: karşı taraftaki internet sağlayıcı modem Airties Air5343 modeli !

Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler []

Sayın @farukeminoglu

İhtiyacınız olan bağlantı türü için kullanmanız gereken aygıtta Repeater veya WISP (AP Client Router) fonksiyonu olmalıdır. TD-W8968 modelimizde ne yazık ki bu fonksiyon mevcut değildir. Bu tür bir bağlantı için Repeater fonksiyonuna sahip TL-WA801ND, TL-WA901ND modellerinden veya WISP fonksiyonuna sahip TL-WR843ND, TL-WR710N modellerimizden birini kullanmalısınız.

• Cevabınız için teşekkürler, TP-LINK TL-WR840N modelini alacam. Ama anlamadığım bir şey, WAN arayüzüne nasıl klonlama yapacam? Çünkü WAN için de bir giriş var aygıtın arkasında, buraya da kablo mu bağlamam gerekecek? Sadece ethernet kablosu var çünkü. Priz gibi bir yere ethernet hablosunun bir ucu, diğer ucu da bilgisayarıma bağlı.
  • Merhaba TP_LINK ;

Bir yakınım oturma odasındaki wireless sinyalini diğer uçtaki odadan iyi alamadığından koridora veya başka bir odaya wireless extender takıp sinyali güçlendirmek istiyor.
    Kablo kalabalığı , görüntü kirliliği olmamasına özen gösteriyor. Bu amaç için wireless sinyali alıp, wireless dağıtacak hangi cihazınızı önerirsiniz?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r_samur -- 23 Kasım 2014; 14:41:46 >
  • Merhaba bende TD-w8151n model modem bulunmakta.İnternet baglantı hızımı ikiye bölüp ev arkadasımla paylasım yapmak istiyorum.Baglantı hızım 8mb.Ben kablo ile baglanıyorum arkadasım wireless olarak kullanıyor.Nası yapabilirim bunu modem arayuzunden bulamadım resimli anlatım varsa sevinirim tesekkurler.
  • wn8200nd kablosuz ag adaptorune sahibim destekledigi maximum anten dbi degerini ogrenebilir miyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

wn8200nd kablosuz ag adaptorune sahibim destekledigi maximum anten dbi degerini ogrenebilir miyim.

Sayın @ReSpAwN_22

TL-WN8200ND iç mekan bir aygıt olup bu tür cihazlarda en fazla 8dBi'a kadar (TL-ANT2408C & TL-ANT2408CL) anten modellerini kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Cevabınız için teşekkürler, TP-LINK TL-WR840N modelini alacam. Ama anlamadığım bir şey, WAN arayüzüne nasıl klonlama yapacam? Çünkü WAN için de bir giriş var aygıtın arkasında, buraya da kablo mu bağlamam gerekecek? Sadece ethernet kablosu var çünkü. Priz gibi bir yere ethernet hablosunun bir ucu, diğer ucu da bilgisayarıma bağlı.

Sayın @chengineer

SSS ID: 68 (http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=68)'deki talimatları izleyerek MAC adresini router'ın wan arayüzüne klonlayabilirsiniz. Klonlama işlemini yaptıktan sonra SSS ID: 85 (http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=85)'teki talimatları adım adım izleyerek bilgisayarınızda tanımlı IP ve DNS adreslerini router'a tanımlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: r_samur

Merhaba TP_LINK ;

Bir yakınım oturma odasındaki wireless sinyalini diğer uçtaki odadan iyi alamadığından koridora veya başka bir odaya wireless extender takıp sinyali güçlendirmek istiyor.
    Kablo kalabalığı , görüntü kirliliği olmamasına özen gösteriyor. Bu amaç için wireless sinyali alıp, wireless dağıtacak hangi cihazınızı önerirsiniz?

Teşekkürler,

Sayın @r_samur

İhtiyacınız olan bağlantı tipi için WiFi Powerline Menzil Genişletici Adaptör modelimiz olan TL-WPA4220KIT'i kullanmanızı tavsiye ederiz. Ürün hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınız!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.