Ebrar bana video render için MSI PE60 6QE-407XTR GTX 960M modelini önerdi, bu modeli araştırıyorum. Asıl sorun ülkenin teknoloji çöplüğü olarak kullanılması. Nerede sorunlu ürün varsa bize kaktırılıyor. Merak ediyorum acaba Dell bu boe panelli ürünlerini Avrupa'da satabiliyor mu?
al bu mesajına cevap olarak yazılmıştır üstteki mesajım bildiğin gibi. dell acaba yalnız tr ye böyle panel mi satıyor merak etmişsin.. bende senin merakını giderdim işte.. ben yurtdışından aldım onda da biraz ışık sızması olan boe panel var... ışık sızması var bunu iade edip , gidip msi veya asus alabilirsin ... bazı şeyleri baştan araştırsaydın madem aldıysan (ki alınan cihazın ayıplı çıkması diyosun,aldıysan iade alıyorlar doa raporuçıkarsa).. bilmediğin şeyi de ben cevaplıyorum işte tüm dünyadakiler aynı... araştırıorum diyosun bizde sana yardımcı oluyoruz işte daha ne istiyosun. ebrarın sana önerdiklerini de araştır. sonra git istediğini al... burda simsiyah ekranda görünebilecek ışık sızmasından bahsediliyor,normal kullanımda görünmüyor bile.. amerikalılar da bu paraya normaldir diye onu görmüyorlar bile zaten çoğu. durum ticari)