n11'den 2285 tl'ye(111 tl world puan) DC52 Total animal siparişini verdim. Tabii süreçte electrolux ultra one zuoquattro, nilfisk elipte p superior, miele s8330 gibi bir çok modeli inceledim. Bu ürün ile ilgili bir kaç sorum olacak :
1) Total animal ile animal complete aynı ürünler değil mi? 2) Forumda bazı yerlerde cam vb. veya kağıt , toprak gibi biraz büyük parçalı şeyleri süpürmekte kullanılmasın denmiş, bu tür malzemeler makinaya zarar verebilir mi? Evimiz de sonuçta çocuk var ve nasıl çöp oluşacağını öngörmemiz zor, bu tür durumlar için 2. bir elektrikli süpürge dahamı bulunduruyorsunuz? 3) sıvı - katı karışık şeylerde sıkıntı çıkar mı? 4) alergy musclehead modelindeki çift yönlü başlık ayrıca alınabiliyor mu? hakman'ın sitesinde baktım göremedim. direk link paylaşırsanız sevinirim.
Eğer bu tür durumlarda sıkıntı çıkarma durumu var ise siparişi iptal etmeyi düşünüyorum acil bilgi verebilirseniz sevinirim.
Edit - 1 : 4. soru eklendi.
Bu konu başlığı istemeden oluşturuldu, forum adminleri silebilirse sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme