Şimdi Ara

Cevap: En Güvenilir Virüs Programı Acill yardım!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bak kardeşim Eset Nod32 den şaşma.Çünkü ben şuana kadar 5-6 antivirüs programı kullandım fakat hiçbiri Esed Nod32 kadar başarılı olamadı.Şuan halen lisanslı Eset Nod32 kullanıyorum ve gayet memnunum.

İstersen buradan ESET NOD32 LİSANSLI İNDİR

• aslında en iyi korumayı norton360 sağlıyor.fakat hem hız hem koruma dersen eset sm32
  • bence hiç bir antivürüs güvenli değil zaten antivürüs sahipleri ürünlerini satmak için o virüsleri bilerek çıkartıyorlarki sende mecburen al diye
  • lisanslı eset smart securirty 7 aldım .hadi hayırlısı
  • kim ne derse desin en iyisi norton 360dır kaç kez bilgisayarımı kurtardı ondan iyisi yok bence diğerlerine bakmam bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

kim ne derse desin en iyisi norton 360dır kaç kez bilgisayarımı kurtardı ondan iyisi yok bence diğerlerine bakmam bile

Değil Norton bitfenderı bile bana 2100'e kadar lisanslı verseler Eset Nod32 den şaşmam.Çünkü burada tecrübe konuşuyor.Ben nerden bakarsan 7 tane antivirüs programı denedim ve hiçbiri Esed Nod32'nin yanından bile geçemez.javascript:void(AddText(''))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netpisiko -- 5 Mayıs 2014; 20:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netpisiko

quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

kim ne derse desin en iyisi norton 360dır kaç kez bilgisayarımı kurtardı ondan iyisi yok bence diğerlerine bakmam bile

Değil Norton bitfenderı bile bana 2100'e kadar lisanslı verseler Eset Nod32 den şaşmam.Çünkü burada tecrübe konuşuyor.Ben nerden bakarsan 7 tane antivirüs programı denedim ve hiçbiri Esed Nod32'nin yanından bile geçemez.javascript:void(AddText(''))

kardeş norton en güvenilir antivieüstür ama sitem kaynaklarını çook yorduğundan tercih etmiyorum,o yüzden nod32 smart security kullanıyorum

• Bak Eset smart security'de iyidir.İyi seçim yapmışsın. ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.