mevcut kadrolarla mı oluyor bu turnuva olayı yoksa kadroların ilk halleriyle mi ? online hiç denemedim de meraktan soruyorum :)
Birde eleme usülüyle ise iyi olmuş maçların akışı daha hızlı olur lig bitmesi çok uzun sürer sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: muhammederim
quote:
Orijinalden alıntı: korayokke
beyler pek 16 kişi katılcak gibi deil ya
olmadı 8 kişi başlayabiliriz diğer arkadaşlarda kabul ederlerse cumartesi akşam 10da turnuvayı yapalım derim
bu akşamda olabilir
Yer var mı dostum aldım oyunu tekrardan varsa katılabilirim bende
Arkadaşlar bende katılmak istiyorum. Yeni transfer yaması gelene kadar sadece Galatasaray, Steaua Bucharest ve Victoria Plzen'i yönettim. Oyunum orijinal ve herhangi bir ekstra yama kurmadım. Zaten güncel kadroların olduğu yama gelicektir 2 haftaya kalmaz.. Steam : FACEST1985 MSN: face.nelson@hotmail.com (kullanmayalı yıllar oldu açıkçası :S ) Takımlar:
Steaua Benfica Victoria Plzen Sparta Prag Metalist Kharkiv
Akşam 21:00 den sonra netteyim steamden ekleyin arkadaşlar eğlenceli olacağına eminim..
quote:
quote:
quote:
beyler pek 16 kişi katılcak gibi deil ya
olmadı 8 kişi başlayabiliriz diğer arkadaşlarda kabul ederlerse cumartesi akşam 10da turnuvayı yapalım derim
bu akşamda olabilir
Bana uyar kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
mevcut kadrolarla mı oluyor bu turnuva olayı yoksa kadroların ilk halleriyle mi ? online hiç denemedim de meraktan soruyorum :)
Birde eleme usülüyle ise iyi olmuş maçların akışı daha hızlı olur lig bitmesi çok uzun sürer sanki.
evet o anki güncelleme hangi kadrolardaysa onlarla oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Nick Rey
Yer var mı dostum aldım oyunu tekrardan varsa katılabilirim bende
var kardeşim gerekli bilgileri doldurursan olur
quote:
quote:
1-2 günde bitmiş mi olacak turnuva peki.Katılmayı bende düşünüyorumda p.tesiye kadar bitecekse katılabilirim.Hani katılıp sonra gelmemek ayıp olur.Bugün ve haftasonu müsaitim.Takım bulmak zor olacak benim için fakat amaç heyecan olsun hiç online denemedim çünkü :)
quote:
quote:
quote:
1-2 günde bitmiş mi olacak turnuva peki.Katılmayı bende düşünüyorumda p.tesiye kadar bitecekse katılabilirim.Hani katılıp sonra gelmemek ayıp olur.Bugün ve haftasonu müsaitim.Takım bulmak zor olacak benim için fakat amaç heyecan olsun hiç online denemedim çünkü :)
bir gün içerisinde yapıp bitireceğiz haftaya cumartesi saat 22 de olcak
Arkadaşlar haftaya cumartesi turnuvayı yapıyoruz saat 22:00 da herkes kendini ayarlasın ona göre eksik olanlar elenecektir 15 dk bekleme süresi vardır duyanlar duymayanlara duyursun lütfen herkes birbirinin steamde eklesin açık gördümü turnuva hakkında bilgilendirsin 02.03.13 tarihinde
quote:
quote:
quote:
quote:
bir gün içerisinde yapıp bitireceğiz haftaya cumartesi saat 22 de olcak
O iyimiş ama haftaya ben uygun olmam herhalde.Neyse ben konuyu takipteyim :) duruma göre yazarım zaten.Mutlaka sizlerle bi turnuvaya katılırım :)
müsait olursan katılırsın bu turnuva iyi geçerse zaten aynı kadroyla bir kaç turnuva daha yaparız inş
steam : nickrey39 msn : kikiflures@hotmail.com takımlar : AS Roma Fiorentina Bordeaux Lille Sunderland