Şimdi Ara

Cevap:FOOTBALL MANAGER 2013 STEAM 1. TURNUVA YENİLENDİ 02.03.13 TARİHİNDE YAPILACAK SON 5 KİŞİ !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mevcut kadrolarla mı oluyor bu turnuva olayı yoksa kadroların ilk halleriyle mi ? online hiç denemedim de meraktan soruyorum :)

Birde eleme usülüyle ise iyi olmuş maçların akışı daha hızlı olur lig bitmesi çok uzun sürer sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammederim

quote:

Orijinalden alıntı: korayokke

beyler pek 16 kişi katılcak gibi deil ya

olmadı 8 kişi başlayabiliriz diğer arkadaşlarda kabul ederlerse cumartesi akşam 10da turnuvayı yapalım derim

bu akşamda olabilir
  • Yer var mı dostum aldım oyunu tekrardan varsa katılabilirim bende
  • Arkadaşlar bende katılmak istiyorum.
    Yeni transfer yaması gelene kadar sadece Galatasaray, Steaua Bucharest ve Victoria Plzen'i yönettim. Oyunum orijinal ve herhangi bir ekstra yama kurmadım. Zaten güncel kadroların olduğu yama gelicektir 2 haftaya kalmaz..
    Steam : FACEST1985
    MSN: face.nelson@hotmail.com (kullanmayalı yıllar oldu açıkçası :S )
    Takımlar:

Steaua
    Benfica
    Victoria Plzen
    Sparta Prag
    Metalist Kharkiv

Akşam 21:00 den sonra netteyim steamden ekleyin arkadaşlar eğlenceli olacağına eminim..
  • quote:

quote:

quote:

beyler pek 16 kişi katılcak gibi deil ya

olmadı 8 kişi başlayabiliriz diğer arkadaşlarda kabul ederlerse cumartesi akşam 10da turnuvayı yapalım derim

bu akşamda olabilir

Bana uyar kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

mevcut kadrolarla mı oluyor bu turnuva olayı yoksa kadroların ilk halleriyle mi ? online hiç denemedim de meraktan soruyorum :)

Birde eleme usülüyle ise iyi olmuş maçların akışı daha hızlı olur lig bitmesi çok uzun sürer sanki.

evet o anki güncelleme hangi kadrolardaysa onlarla oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Yer var mı dostum aldım oyunu tekrardan varsa katılabilirim bende

var kardeşim gerekli bilgileri doldurursan olur
  • quote:

quote:

mevcut kadrolarla mı oluyor bu turnuva olayı yoksa kadroların ilk halleriyle mi ? online hiç denemedim de meraktan soruyorum :)

1-2 günde bitmiş mi olacak turnuva peki.Katılmayı bende düşünüyorumda p.tesiye kadar bitecekse katılabilirim.Hani katılıp sonra gelmemek ayıp olur.Bugün ve haftasonu müsaitim.Takım bulmak zor olacak benim için fakat amaç heyecan olsun hiç online denemedim çünkü :)

• quote:

quote:

quote:

1-2 günde bitmiş mi olacak turnuva peki.Katılmayı bende düşünüyorumda p.tesiye kadar bitecekse katılabilirim.Hani katılıp sonra gelmemek ayıp olur.Bugün ve haftasonu müsaitim.Takım bulmak zor olacak benim için fakat amaç heyecan olsun hiç online denemedim çünkü :)

bir gün içerisinde yapıp bitireceğiz haftaya cumartesi saat 22 de olcak

• Arkadaşlar haftaya cumartesi turnuvayı yapıyoruz saat 22:00 da herkes kendini ayarlasın ona göre eksik olanlar elenecektir 15 dk bekleme süresi vardır duyanlar duymayanlara duyursun lütfen herkes birbirinin steamde eklesin açık gördümü turnuva hakkında bilgilendirsin 02.03.13 tarihinde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bir gün içerisinde yapıp bitireceğiz haftaya cumartesi saat 22 de olcak

O iyimiş ama haftaya ben uygun olmam herhalde.Neyse ben konuyu takipteyim :) duruma göre yazarım zaten.Mutlaka sizlerle bi turnuvaya katılırım :)

• müsait olursan katılırsın bu turnuva iyi geçerse zaten aynı kadroyla bir kaç turnuva daha yaparız inş
  • steam : nickrey39
    msn : kikiflures@hotmail.com
    takımlar : AS Roma
    Fiorentina
    Bordeaux
    Lille
    Sunderland
  • Benim takımı belirlede üzerinde çalışayım takımın
  • Kullanıcı adı:adanasporlu
    Msn Adresi:walking_dead01@hotmail.com

napoli
    velencia
    everton
    leverkusen
    lyon

benide yazın listeye
  • quote:

Benim takımı belirlede üzerinde çalışayım takımın

Gs nerde len?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

Gs nerde len?

Açıksan oynayak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

Gs nerde len?

Açıksan oynayak

Aç patron sitimini

• Up up up up

AS ROMA
  • arkadaşlar yarın akşam 10 da turnuvayı yapıyoruz haberiniz ola
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.