Şimdi Ara

Cevap: Game of Thrones | Efsane Başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle 4 bölümün sadece ilk bölümünü izledim. Official olarak kanalda yayınlandıkça izlemeyi düşünüyorum. Sızdırılmasını filan özellikle hiç hoş karşılamadım. Çoğu kişi ilk bölümün biraz yavaş geçtiğini söylüyor şikayet ediyor. Şimdi kargaların ziyafeti ve ejderhaların dansı gerçekten diğer kitaplara göre ağır kitaplardır. Biraz yavaş başlaması çok normal. Bu iki kitap zaten aynı zaman çizelgesinin iki grup karakter olarak ayrılıp incelenmesiyle oluşmuştur yani birbiriyle aynı anlarda farklı karakterlerin yaptıklarını anlatmaktadır. Ve diğer kitaplara nispeten ejderhaların dansı cidden kalın bir kitap ve dediğim gibi ağır ve biraz olaysız gibi. Ama bu demek değildir ki gaz olaylar yok dizide açıklanmayan daha adamın yüreğini hoplatacak onlarca olay olduğunu tereddüt etmeden söyleyebilirim. Rahat olun yani

KİTAPTAN SPOİLER (OKUMADIYSAN OKUMA)

Leydi Taşyürek
    Cersei'nin zindana atılması, kel dolaştırılması
    Eskişehir'de yaşananlar
    Dorne'da özellikle Myrcella'nın kulağının kopmasıyla sonuçlanan olaylar zinciri(Doğrusu sonuçlanmadı)
    Jaime'nin Cersei'nin yazdığı mektubu ateşe atması
    Jon'un lord kumandan oluşu
    Jon'un yavaş yavaş terkedilmiş kalelere yabanılları doldurup çalışır hale getirmesi
    Jon'un ölmesi!(KESİN DEОİL!!!!)
    vs
    vs
    vs

Ne kadar yavan olabilir ki ???

3 saat sonra gelen düzeltme : Dayanamayıp 4 bölümü de izledim. Kitaptan farklı gelişen çok fazla olay olduğunu gözlemledim. Önceki sezonlarda olmamıştı böyle bir durum. Sanırım George Martin'in senaryo ekibine katılmasıyla ilgili bir durum bu. Kitapların orjinali bir hayli bozulmuş ama kötü mü olmuş, şimdilik bilemeyeceğiz.. Gerçekten de fazlaca bir spoiler korkunuz olmasın, büyük ihtimalle gelecek sezon diziyi takip edenler kitabı okuyanlardan değil, kitabı okuyanlar diziyi takip edenlerden spoiler yiyecek. Yine de yukarıdaki butona basmamanızı öneririm..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.