Şimdi Ara

Cevap gelirse sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm biraderlerim daha önce bir msj koymustum başlık kirliliği olmasın diye ama cewap gelmedi.Şimdi baslık koyuyorum umarım bi el atarsınız.

daha önceki mesajı ctrl-v yaptım::

----benim wow daki account yaklaşık 15 gün önce parayı ödemediim için frozen oldu.Bu sıralar da tekrar actırmayı düşünüorum fakat
    wow-europe de ki setup Subscription bölümüne girince bir türlü ne yazacaımı bulamadım önüme gelen ilk sayfadankart tipini seçtim bir sonraki sayfadan da asıl işlemi yapacaktım ama orada FULL NAME die bir bölüm var oraya ne yazacaımı bulamadım yane kredi kartı adı nı istio bir tek onu anladım eğer öyleyse ben oraya garanti bankasımı yazacaım biraz komik geldide. birde Verification Code die bir yer var onada galiba kartın arkasındaki rakamların son 3 veya 4 ünü yazacaım.bi zahmet bana anlatırsanız güzel olur. simdiden saolun----

• Full name dedigi büyük ihtimalle Kart Sahibinin adi ve soyadidir ama yanlis bilgi vermek istemem.
  • yok abi sahibinin adı deil anladıım kadarıyla ama genede saol
  • bu forumda o kadar wow oynayan var daha hic kimsenin accountu frozen olmadımı??
  • FULL Name kredi kartı sahibin adı ve soyadı yazılır.orda senden kredi kartı bilgilerini istio, gidipte başbakanın adını felan yazmıcan.
  • bnm oldu Full Name [İsim] [Soyadı]

şeklinde yazıcaksın
  • hocam o kart sahibinin adı olması lazım.

2. son 3 haneyi yazacaksın gosterdigi kesime (tabii ki k.kartı numaranı da yazcaksın)

Sen en iyisi kartın üzerinde yazan isim soyisimi yaz full name kısmına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok saol dostum bunu bilmem iyi oldu. bir de burak sende doru söylemisin pardon diorum.

yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@NGoM4 -- 3 Haziran 2007; 19:42:05 >
  • dostlar bi sorun daha cıktı üyeliğimi aktifleştirecem ama orda kartın sonundaki son 3veya 4 rakamı yazacaımız yere yazdığım sayıları kabul etmiyor doğru yazdığımdan eminim sizce sorun nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@NGoM4

dostlar bi sorun daha cıktı üyeliğimi aktifleştirecem ama orda kartın sonundaki son 3veya 4 rakamı yazacaımız yere yazdığım sayıları kabul etmiyor doğru yazdığımdan eminim sizce sorun nedir?

Kredi kartının arkasında 3 haneli bi numara var onu yazıcaksın
  • dostum ben onu biliorum ve oraya doğru rakamları yazdığımdanda eminim ama genede kabul etmiyor kartım garanti gençbank(visa-electron).belkide bundan dolayı bir sorun olmusdur emin değilim.Birde banka kartı değilde kredi kartları ne kadar güvenli bu forumdakki kredi kartı kullananların basına hiç bir terslik geldimi veya gelebilirmi.Lütfen en yakın zamanda yardım edebilirmisin.
  • @M@NGoM4

Arkadaşın dediği doğru kartın arkasındaki son 3 rakamı yazıyorsun ve kabul ediyor.

Bu arada arkadaşlar kredi kartım yok banka kartım var ve kabul edildi para yatırıp kaldığım yerden devam ediyorum.
  • kart sahibinin adini ve soy adini yazman sart degil ben sanal kartla oduyorum ve her ay suresi bitince frozen oluyor tekrar para yatiriyorum vs vs ama bazen bende para olmuoyor arkin karttan yatiriyorum sadece degistirdigim onun kart numarasi ve bi kodu var 3 rakamli o degisiyor isim mail falan degistirmiyorum ama sen genede kart sahibinin ismini yaz isin garanti olsun
  • hmm cok saolun salı deneyeceim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.