Şimdi Ara

Cevap: *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: rza_35

HDR özelliği kayboldu. Cevap veren arkadaşlar var güncel sürümde kendilerinde varmış. Ama bende ki neden kayboldu acaba. Fabrika ayarlarına falan dönsem uygulamalar sıfırlanırmı herşey. Onları yedekleyip tekrar kurma imkanı var mı? Mesela Subway surf u kaldırıp kurdukmu x1 den başlattığı 2 sefer. Bide son zamanlarda uygulamarın çoğu hata verip durduruldu diyor. Bununla karşılaşan var mı?

rza_35 kardeş HDR özelliğini neden bu kadar önemsiyorsunuz sebebini sorabilirmiyim. Benim yaptığım araştırmalara göre HDR özelliğinin bir takım özel ayarlamaları var ve arka arkaya 2-3 fotoğraf karesi çekiyor ve daha sonra bu çektiğiniz 3 resmi özel bazı programlarla birleştirip tek resim haline getiriyorsunuz. Tabii bunun yararı ise karanlık ortamları daha anlaşılabilir aydınlık fotoğraflar elde edebilmek için. Fakaaaat en önemlisi ise HDR çekim yapmanız için makinanın hiç kımıldamaması lazım yani tripod kullanmak gerekiyor ama GMD yi tripoda nasıl tutturacaksınız bu da ayrı bir bilmece. Yani benim yaptığım araştırmalara göre cep telefonu ile HDR işinden pek başarılı sonuç alınamaz gibi geliyor. Konuyu fazla uzattım galiba ama benim merak ettiğim siz HDR özelliğini başka bir amaç için kullanacaksanız bunu ben de bilmek isterim. Merakımı mazur görün , sağlıcakla kalın.

Daha fazla bilgi

• muzaffer26 M kullanıcısına yanıt
    telefon 2 tane fotoğraf çekiyor ve öylece bırakıyor. hdr modunun mantığı bu fotoğrafları birleştirmesi değil mi? ya da bu durum sadece bende mi böyle. sizlerde de var mı aynı durum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.