Şimdi Ara

Cevap: HTC One M8s ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir önceki telefonum M8 idi, ondan alıştığım kızılötesi bunda maalesef yok. İşlemci orta seviyenin üst sıralarında yer alan bir işlemci dolayısı ile M8 ile M8S arasındaki hız farkını anlamak mümkün. 8 çekirdekli olması, 4 çekirdekli olan M8 telefondan daha hızlı olması için yeterli olmamış. Fakat 64 bit olması ileride aradaki bu farkı kapatacaktır. Gpu M8'den daha iyi. Adamlar 2.500 liranın üstünde satmaya çalıştıkları HTC A9'a 617 işlemciyi kullanmışlar. Pili kesinlikle M8'den daha uzun süre gidiyor. Ultrapiksel'in gerçekten çok doğru bir tercih olduğuna inananlardan birisi olarak bu cihazda kullanılmamasını hata olarak yorumluyorum ama bu kamerasının kötü olduğu anlamına gelmez. Ultrapiksel kamera sistemi ile ışığı mükemmel bir şekilde kontrol altına alarak karanlıkta bile efsane çekimler yapmak mümkün idi. Takılma, donma vs. pek yaşamadım. Kişisel normlarıma göre yaptığım birkaç test esnasında donma yaşadım ama o da normal çünkü web tarayıcıda onlarca sekme açıkken arka planda da bir sürü program çalışıyordu.

Sözün özü, M8 kullanmadıysanız oldukça iyi bir seçim olacaktır.

• Ses olarak fark var mı acaba en çok bunu merak ediyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motograter

Ses olarak fark var mı acaba en çok bunu merak ediyorum?

Ben pek bir fark hissetmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.