Sizede sormak istiyorum arkadaşlar. 2010 model 1.4 doch motor getzim var. 2. el aldım ve aralık ayında aldım. Mart ayına kadar aralık ocak şubat gibi soğuk aylarda aracım sakin kullanımda 7- 7,5 litre yakıyordu. Uzun yolda 5 yaktım. arabaya 5 kişi binip yüksek devirle gittiğim zaman ise 9 litre yaktım oda 1 kere oldu haricinde 8,5 litre ile 8 arasındaydı. Havalar güzelleşti fakat aracım 10 litre yakar oldu. Bakıma verdim aracımı 2 kere 10 litre benzin aldım biri petrol ofisinden aldım 90 km yol gittim 2.yi ise shellden aldım 80 km gittim. Ya allah aşkına birisi söylesin mevsimden deseniz havalar ısındı.. Şu bu desek 3 litre oynarmı ya ? Ve belirtmek isterimki kullandığım yer minibüs caddesi düzlük bir yol yani. Birde belirtmek isterimki yol bilgisayarı anlık gösterirken inanılmaz derece artıyor. Düşük devirde kullansamda artıyor yüksekte kullansamda artıyor. Eskiden böyle değildi. 8 litre gösterirken ışıklarda durdum rölantide 13 litreye kadar çıktı durduğu yerde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme