Şimdi Ara

Cevap: Intel Core i5 2400 ve OC Genie II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

quote:

Orijinalden alıntı: tahaakeles

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahaakeles

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeus3578

işlemcin k serisi olmadığı için olmaz ama sen genede bi dene fark varmı bak

quote:

Orijinalden alıntı: zeus3578

sadece anakartın oc lu olması yetmez işlemcinde oc olmalı yoksa birşey deyişmez eğer toplucaksan sana tavsiyem anakart olarak msi dır 3.90 ghz işlemciyi suya sabuna dokunmadan 4.20 ghz tek tuşla

Z77A-G43 anakartını aldım ve i5 2400 işlemciye O.C yapmayı denedim ve sonuç başarılı. 100x38 yaptım ve 3.8 GHz oldu fakat stock fan ile boşta 70 derecelere çıktığı için eskisine çevirdim ayarları. Soğutucu aldıktan sonra tekrar deneyeceğim.

kardeş profılını goremıyorum ozel mesaj atamadımda bendede i5 2400 var msi z77a g43 ve GA z77 ds3h arasında kaldım msi dan memnunmusun yoksa gıgabyte mı onerırsın ?

Hocam gigabyte hakkinda birsey diyemem ama ben msidan cok memnunum tavsiye ederim

msi banada yakın gelıyo oc olayı kolaymı ? hocam stok fanla 70 derece buluyo yazmıssın oc yapmadan once kaçtı ?

bıde hangı sogutucuyu aldın ve aldıgın sogutucuyla en son kaç ghz yapabıldın? derece kaçta oluyor bosta ve yukte ?

cok soru sordum ama kusura bakma hocam :)

İslemci carpani kapali oldugu icin kisitli oc yapiliyor ama bu islemciden kaynakli , ocsuz 40 derece bosta valla sogutucuya gerek kalmadi dizustu aldim masaustunu pk kullanmiyorum

hocam bclk olayını duydum bı kaç kısıden k serısı olmayan ıslemcıler ıcın yapılıyomus sız yaptınızmı hıc ? 100x38 mesela bu 100 u 103 105 falan yapıyomussun ghz 4.1 e zorlayabılırsın dedıler. hocam bıde bıostanmı yaptınız oc u yoksa oc genıe 2 p

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.