Şimdi Ara

Cevap: LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LandiRenzo-teknik -- 24 Şubat 2014; 9:05:25 >

• Araç arıza lambası yanmadan fakir karışımda yürüyor olabilir mi ? Bir de arıza lambası yanmıyorsa genel olarak sorun yok diyebilirmiyiz? Cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afanasyevo -- 25 Şubat 2014; 15:02:18 >
  • Landirenzo evo lpg kiti takldı yeni 2013astraya, aracın pedal bölümünde titreme mevct hafif hafif, fren pedalı olsun debryj pedalı olsun titryrr neden olur bu??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm lar aracım 2009 modet passat 1.4 tsi aracımda landirenzo marka tüp takılı %20-%80 fakat tüpü şuan kullanamıyorum araç tüpe geçiyo kullanımda tekleme yapıyo biraz yüklenince arıza verip benzine geçiyo ve araç stop edilse dahi tüp arıza ikazı veriyo. sebebi nedir birde enjektörlerin üzerinde marka bosch marka yazıyo doğrumudur... bilgi verirseniz yardımcı olursanız sevinirim.
  • Hocam aracım 2009 toyota rav4 2.0 otomatik vites araca 2013 yılında landirenzo yağlı sistem kit takılmış.aracımda son zamanlarda gazda ve benzinde tekleme ve stop etme sorunu meydana geldi.subaplar sıkışmış.araç 160000 km de.subaplar taşlandı subap ayarı yapıldı.bugün landirenzo lpg servisine gittim.yağlama sistemini söktület gereksiz fsydası olmuyor dediler.iptal ettik.ben aracın enjektörleri konusunda terettütlerim var.enjektörlerin ağızları genişletilmiş deniyor.enjektorler siyah dörtlü enjektor.bugü

n lpg ayarıda yaptırdım sorun yok dediler.enjektörleri değiştirirsem hangi tip enjektör kullanmalıyım.bilgi verirmisiniz saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum Destek
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.