Bildirim
Cevap: LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dokunmatik yüzey nasıl sapıtıyor? Kendi kendine mi çalışıyor ne yapıyor? Bende klavyede yazı yazarken elim hafif temas etsin, yazdığım yazının içinde farklı yerlere yazmaya başlıyor yazıyı. :D
Bilgisayar fişe takılı değilken GPU düşük frekansta çalıştırılıyor, bundan dolayı da oyunlarda aşırı kare düşümü yaşanıyor. Windows kullanmıyorum ama Nvidia kontrol panelinden performans moduna almayı deneyin derim varsa böyle bir seçenek. Linux'ta var. -
sapıtmasından kastım fare donuyor fakat tuşlarla ilerleyebiliyorum bazende fare çalışmasına rağmen iki parmakla aşağıya yada yukarıya olan hareketi yapmıyor yandaki hareket çubuğuyla hareket ettirmek zorunda kalıyorum. -
Arkadaslar bende urunu aldim fakat win8 olarak geldi simdi win7 gecmek istiyorum fakat ne biosa girebiliyorum ne de boot edebiliyorum yardim edebilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X