Arkadaşlar Merhaba, Aralık ayında amerika'dan gelen bir arkadaşıma tablet getirmek istiyorum. Surface Pro serisini ilgiyle takip ediyorum fakat pro 3 almak konusunda hala kararsızım, Açıkcası alternatifi ne olabilir onuda bilemiyorum. Microsoft 'un Nokia yı almasından sonra farklı ürünlerin çıkacağı kesin , Aralık 2014 için de Pro 3 almak doğru karar mıdır yoksa baska tavsiyeleriniz de olur mu? Örn Lenovo Yoga 2 Pro tercih edile
Ayrıca Windows 10 yükleyeniniz oldu mu, windows 10 la birlikte yeni bir surface gelir mi veya pro 3 windows 10 la tam uyumlu çalışacak mıdır bu konuyla ilgili de bilgilerinizi rica ederim.
Surface lerinizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle ... :)
quote:
Orijinalden alıntı: iosono
Arkadaşlar Merhaba, Aralık ayında amerika'dan gelen bir arkadaşıma tablet getirmek istiyorum. Surface Pro serisini ilgiyle takip ediyorum fakat pro 3 almak konusunda hala kararsızım, Açıkcası alternatifi ne olabilir onuda bilemiyorum. Microsoft 'un Nokia yı almasından sonra farklı ürünlerin çıkacağı kesin , Aralık 2014 için de Pro 3 almak doğru karar mıdır yoksa baska tavsiyeleriniz de olur mu? Örn Lenovo Yoga 2 Pro tercih edile
Ayrıca Windows 10 yükleyeniniz oldu mu, windows 10 la birlikte yeni bir surface gelir mi veya pro 3 windows 10 la tam uyumlu çalışacak mıdır bu konuyla ilgili de bilgilerinizi rica ederim.
Surface lerinizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle ... :)
Surface Pro 3, Windows 10 güncellemesini ilk alacak ürün ve diğer Windows 8'i lisanslı kullananlar için yine ücretsiz olacak.
Windows 10'u ilk alacak ürün olacağını geçmiş günlerde Surface Pro 3 ten üst düzey bir yöneticisi açıklamıştı ki zaten, Windows 10 tanıtımında da sunumu Surface Pro 3 ile yapmışlardı.
Yeni bir Surface Pro geliyor mu ? Evet gelecek.
Surface Pro 4 ün çıkış zamanı, Surface Pro 3 gibi olacak diye tahmin ediliyor ki bu da hemen hemen Mayıs-Haziran 2015 gibi olacak ve Temmuz 2015 de de ilk olarak Amerika da satışa çıkar daha sonra resmi satışta olmayan Türkiye hariç yine Surface Pro 3 gibi olursa, 28 ülke de satışa bir kaç ay sonrasında çıkar.
Bu arada ben İstanbul Bilişimden 2 sene garantili ve faturalı almıştım ürünümü ki Amerika da satışa çıktıktan yaklaşık 1 ay sonraya denk gelmişti.
Yeni ne özellikler olur derseniz Surface Pro 4, şu anda bilinen ve onaylanan bir şey henüz yok ama tahminim yeni nesil intel core M işlemci başta olmak üzere ekran boyutu vs denebilir.
Ayrıca yine Surface de üst düzey bir yöneticinin mesajında yeni çıkacak Surface Pro 4 ün bir önceki model olan Surface Pro 3 ün tüm aksesuarları ile de uyumlu olacağını belirtmişti.
Detaylı incelemem ve bol resim için BURAYA bakabilirsiniz arzu ederseniz.