Arkadaşlar bütçem çok dert değil ve adam akıllı bir kulaklık almak istiyorum şuan creative soundblaster tactic 3d alpha kullanıyorum ve malzeme kalitesi çok kötü olduğundan dolayı kırıldı. Yeni bir kulaklık almak istiyorum malzeme kalitesi iyi aynı zamanda konforlu da olmalı benim için. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir. Onboard ses kartı var o yüzden kendinden ses kartlı modeller daha çok işime yarayacaktır. Bu oyun kulaklıklarıyla ilgili çok fazla konu açmama rağmen düzgün bir cevap alamadım. Bilen birinin bu soruma yanıt vermesi çok makbule geçer. Ayrıca kulaklıkların +larını ve -lerini yazabilirseniz sevinirim.
tam butceni bilmeden 2 turlu yorum yapacagim hangisi isine gelirse. 100kusur liraya alacagin egerki ustunde ses karti ile geliyorsa kulaklik fazla bisey bekleme 100liraya giris seviye kulakliklar cunku kalite namina fazla bisey yok. Creative Fatal1ty yada Plantronics GameCom yada logitech g330 alabilirsin ortalama bir ses kartida asagi yukari 50kusur lira seni fazlasi ile idare eder.
yada illa kulaklikla ses karti gelsin dersen Steelseries Siberia V2 bakabilirsin ki tavsiye ediyorum ses kartlilari ile iyi isler cikartir.
butceni biraz fazla tut omurluk bir kulaklik al derim.100liraya alinan oyuncu kulakliklarndan fazla bisey beklememek lazim
Bütçem zaten 100 lira civarı değil her kulaklığı alabileceğim bir bütçem var steelseries siberia v2 düşündümde benim aklımda Astro a40 var.
quote:
Orijinalden alıntı: wernoville
Arkadaşlar bütçem çok dert değil ve adam akıllı bir kulaklık almak istiyorum şuan creative soundblaster tactic 3d alpha kullanıyorum ve malzeme kalitesi çok kötü olduğundan dolayı kırıldı. Yeni bir kulaklık almak istiyorum malzeme kalitesi iyi aynı zamanda konforlu da olmalı benim için. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir. Onboard ses kartı var o yüzden kendinden ses kartlı modeller daha çok işime yarayacaktır. Bu oyun kulaklıklarıyla ilgili çok fazla konu açmama rağmen düzgün bir cevap alamadım. Bilen birinin bu soruma yanıt vermesi çok makbule geçer. Ayrıca kulaklıkların +larını ve -lerini yazabilirseniz sevinirim.
Hocam,
Steelseries Spectrum 7xb Kablosuz Kulaklık Aşağıdaki sitelerden inceleyebilirsiniz..
İncelemede aldığı en düşük puan 10 üzerinden 9 dur.
Uyumluluk:3.5 mm kulaklık-mikrofon çıkışlı cihazlar, Kablosuz olarak PC, MAC ve Xbox 360 USB (Xbox Live Communication) Ek Fonksiyon:Xbox 360 ile Kablosuz kullanım, Oyun içi dinamik ses kontrolü, Sanal 7.1 ses kartı, USB ekolizer, Pasif Gürültü Önleme, Gizlenebilen Mikrofon, Kablodan ses kontrolü, Kolay taşıma için sökülebilir, kulaklık yastıkları değiştirilebilir.
Eğer ilgilenirim dersenzi bende kutulu faturalı sıfırı var satıyorum..