Şimdi Ara

Cevap: [Port][Edit][TR] Color OS ROM Android 4.2.1 [Tavsiye Edilir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: Cevr1mp1c1

Arkadaşlar Güncelleme falan hikaye.
    4.4 gelirmi diye şimdiye kadar Rom kurmadım ama kurmadanda olmayacak anlaşılan.
    Fakat bundan önce nokia c6-01 kullandım ona çok CFW kurdum ama Android hakkında hiçbir bilgim yok
    Telefonum Son Parti 16 GB daha root'lamadım bile.
    Anlayan bi arkadaş en başından detaylı olarak anlatabilirmi bana Colos OS kurmak istiyorum.
    ( Azıcık araştır kardeşim diye atlayan Forum sazanları olabilir.Sabahtan beri araştırıyorum ama root, rom ,port , wipe CWM derken iyice karıştı kafam o yüzden yardım istiyorum.)

millete böyle hakaret edersen sorularına cevap gelmez ve senin de dediğin gibi sazan gibi kalırsın..
    yaş kaç ?

Üstüne hakaret olarak alınanlar zaten o sazanlar.Farkındaysan sen gibilerden yardım istemedim orda.Senin gibilerin anlamayan kişilerin sorularına her forumda atladıkları gibi git araştır biraz kardeşim demelerini önlemek için yazdım onu ama sen hala sazan gibi atlıyosun hiç bişeye faydası olmayan boş beleş yazılar yazıyosun.Saolsun arkadaşın birisi senin gibi boş beleş şeyler yazmak yerine P.M ile uzunca bi şekilde detaylı olarak nasıl yapacağımı adım adım anlattı o zamandan beri 5 tane sorunsuz rom kurdum ve soranlara su an bende nasıl yapacağını anlatabiliyorum.o arkadaşda senin gibi yapıp boş boş konuşsaydı şu an hala ya yanlış yapıyor yada çekindiğim için yapamıyor olacaktım.
    Senin hatan kendini o söylediğim kişiler gibi görüp ısrarla faydasız şeyler yazman.

Bu arada yaş 25 neden sorduğunu anlamadım 16-17 ise ne fark edec

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.