Şimdi Ara

Cevap: samsung 550P5C format sonrası sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet sistem im 64 bit ama usb 3.0 ın 64 bit olanı yok (32bit,64bit) boyle olanı var usb 3.0(32 bit ,64 bit) böyle yazıyo ındırmıyımmı bunu
  • sen indir içinde 64bit sürücüsü var onun, sadece ayrı ayrı yüklememişler hepsi bu
  • peki tamam da bunların cogu aynı mb lerıde aynı dıgerlerı guncellemelerı mı ?
  • hangi sürücü hangi versiyonda orda yazıyor güncelleme diye birşey yok. aşağıdaki resimde birinci ok sürümü ikinci ok hangi tarihte siteye yüklendiği yazıyor

• Samsung'un kendi sitesinde ürün bilgilerinizi girerek laptopunuza ait driver program vb. indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir12 -- 29 Haziran 2012; 21:44:37 >
  • ben ındırdım suruculerı ama ekran ısık ayarı ve turbo mode normal mode slient mode calısmıyor onlarıda sanırsam yazılımları ındırıp kurunca calıscak suanda yazılımları ndırıyorum acaba yazılımlar lamı alakalı yoksa suruculerı tam mı yukleyemedım
  • programlarla alakalı easy settings programı o dediğin tuşları yönlendirir,programları kur sıkıntı kalmaz samsungun sitesinde gereksiz program yok hepsinin bir görevi var sürücülerde aynı şekilde.eksik olan birşeyler olursa sorabilirsin samsung'un ciğerini bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Haziran 2012; 4:29:46 >
  • sürücülerle mi alakalı yazılımlar lamı ses kartı nın surucusunu ındırdım ama ses cok boğuk gelıyoo cok kotu yanı ses driver ını atabılırmısınız acaba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.