Şimdi Ara

Cevap: satılık incir.com hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

donanimhaber.com a yeni katıldınız sanırım. şu ana kadar yazdığın bir tek mesaj var, onuda bana yazmışınız. galiba yazımı görüp veya haber alıp, söylediklerimi çürütecek(!) bir cevap vermek amacı ile üye oldunuz. öncelikle hoşgeldiniz diyeyim.
    yazımı, paragraf paragla ayırıp, hepsine ayrı ayrı cevap verdiğinize göre, bu işle oldukça fazla ilgilisiniz.
    bu konuyla ilgili üç - beş yazımın olmasından, sizde benim fazla alakadar olduğumu düşünmeyin. ilk yazdığım yazıdan itibaren, böyle cevap verenler olduğu için bende yeniden yeniden yazmak zorunda kaldım ve bu yazıdan sonra ne yazılırsa yazılsın, bir daha cevap vermeyeceğim. bu kadar fazla yazı yazan biri hakkında, rakip bir firmadan olduğumu düşünenler bile olabilir.

gelelim çok bilmişliğime; benim hiç bir zaman öyle bir iddiam olmadı. kendi halinde, emekli bir insanım. emekliden sonra biraz ticaretle uğraştım, birazda yaşam tecrübesi, hepsi bu. sisteminizde para kazanılacağı bana hiç inandırıcı gelmedi. internet ortamında, bunun benzeri nice olaylar yaşandı. bu sistemde illaki güzel paralar kazanılabilir ama bu sistemi piramide benzeterek ele alırsak, piramitin en tepesindekiler çok büyük paralar kazanır. piramitin aşağı katmanlarına indikce, rakamlarlar küçülmeye başlar, en alttakiler ise, kendi emeğini bile kurtaramaz.

bu sisteme katılıpta, sitesi olduğunu sanan herkes, incir.com a hizmet etmeye başlar. her şeye bir cevap bulduğunuza göre, bu çok bilmişlik sıfatı, benden çok size yakışıyor. meseleyi çok iyi kavrayıp, bildiğinize göre şunu sorayım: hem hizmet edeceksiniz, hem para vereceksiniz. bedava insan çalıştıranlar varmı, bilmiyorum ama, bu sistem, çalıştırdığı insanlardan, üstüne para alıyor. verdikleri broşürler ve kartvizitler hiç bir işe yaramaz, tamamen göz boyama amaçlıdır. kuponlardaki indirim oranları hakkında haklı olabilirsiniz, daha doğrusu, haklı olup olmadığınızı bilmiyorum. ama sizin söylediğiniz bile doğru olsa, katılımcılardan, parasını peşin peşin alıyor bu sistem.

bu gibi sistemi kuranlar, çalıştıranlar, internet ortamındaki eleştirilere cevap verecek kadrolarınıda oluşturuyorlar.http://sikayetvar.com sitesi, incir şikayetleri ile dolu fakat o şikayetlere, kalıplaşmış cevap veren kadrolarda var. oldukçada güzel çalışıyorlar. adamlar para kaptırmış, kaptırdıkları parayı bile kurtaramıyorlar ve o insanlar, incir'in kadroları tarafından, çalışmamakla, beceriksizlikle filan suçluyorlar. onlara sormak lazım o zaman, 990 lirasını alıp, site sahibi(!) yaptırdıkları insanların, eğitim düzeyini, iş tecrübesini, soruyorlarmı?

incir'le ilgili, onla şikayet boşunamı yapılıyor dersiniz? yani incir.com çok iyi bir sistem,şikayet edenler, ya beceriksiz, ya çalışmayıp kaytarıyor filan.. çarşıda pazarda limon satmak, simit, maydonoz vs satmak, incir.com dan bin kat daha mantıklı bir ticarettir. bu sistemde, 3 - beş kuruş kazananlar olabilir. onlarda eğitmenleri, sisteme katkısı olanları filandır. tekrar ediyorum, sisteme girenlerin yegane kaynağı facebook listesidir ve grupta kursa, oradaki arkadaşlarını gruba davet edecektir. o da kısır bir kaynak olacaktır.

bunlara kalkıpta 990 lira parasını kaptıranlara, Allah akıl fikir versin.

• Bu işi kavrayamayan anlayamadan fikir sahibi olamayan bir açıklama daha. Ben bu sisteme en sevdiklerimle birlikte girdim. Herkes dua ediyor. Kendi beceriksizliğinizi firmaya suç bularak bastırmak en kolayı. Bu işten öğretmen arkadaşlarımdan 11500,8500,6000,gibi kazananlar var. Eşim bu ay 1300 tl alacak. Sen işi öğrenme öğretme para gelsin diye bekle. Eğitimlere akademiye geldiniz mi. Hiç sunum yaptınız mı. Bu işin hakkı 990 TL gerçekten küçük bir rakam. Ben bu işin potansiyelini farketmiş olsaydım 10000 tl ye bile girerdim. Onu da geçtim Erikli suyun eski sahibi melek yatırımcı Hasan Aslanoba, çiçeksepeti, enuygun.com,karamanlı ve soyak Holding bu işi bilmiyor sanırım ki durmadan bu işe yeni yatırımda bulunuyorlar. Size tavsiyem bu iş sizin hayatınız boyunca sahip olamayacağınız şeyleri sunacak bir iş. Bu arada ben öğretmenim ve bu işe daha fazla zaman ayırmak için ücretsiz izne ayrılacağım. Kimse kimseye oturduğu yerden para vermiyor. Bilgi isteyenler PM atabilir. Bu iş benim hayatımın dönüm noktası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ayrıca kimse yukarıya çalışmıyor. Maalesef hediye çekinin bile 200-20 olduğunu söyleyecek kadar uzaksınız.ben girdiğimde 3400 mağaza vardı 5 ay olmadı 13500 oldu sayı. Ve bu iş yukarıdakilere kazandırma işi olsaydı ben şuan ilk 300 mağazanın içinde olmazdım. Hedefim de en Tepe de ne varsa orası. Sistemi maalesef kavrayamamışsınız. Bu işe sonradan girenler bile en tepeye çıkabilir. Bilgi isterseniz numaram 5065453385. Bu işi öğrenin. öğrenmediğiniz için geçen zamana gerçekten yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Ekşisözlük hesabı
    3 yıl önce açıldı
    Acil Satılık Steam Hesap
    2 yıl önce açıldı
    SATILIK R10 HESABI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.