Şimdi Ara

Cevap: Satılık Para Kazanma Scripti Pd.V1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten para kazanma scriptim satlık şuan aktif sosyalkazanc.com
    Domain ismini ve hostunuda verecegim icerisinde kendiniz paket olusturup uyelerinize uye basina ve alt uyelerinden ne kadar kazanacagini ayarlayabiliyosunuz host paketi turkiyeden alinmis hic bi sorun yasanmiyor sistemi 2 gun once aktif ettim bikac bedava uyelik dagittim 20 50 100 ve 500 luk paketler var 2 tane 20 tllik paket satildi 2 gun icinde adam akilli reklami yapilirsa kazanc saglayacak bi sistem google playda uygulamasi mevcuttur youtubede kazanc yontemi nasil kazanilir diye videosu var ve en onemlisi sistemde sosyal paylasim yapilabiliyor facebook gibi yani aradigin hersey eksiksiz canli destek hatti var birisi sitene yazdiginda senin telefonuna geliyor carsida olsanda canli destek verebilirsin kendim kamuda calistigim icin vaktim olmuyor devamli kontrol edemiyorum onun icin satiyotum fiyat 2.000 tldir dusunurseniz 0545 482 87 81
     Cevap:  Satılık Para Kazanma Scripti Pd.V1 Cevap:  Satılık Para Kazanma Scripti Pd.V1 Cevap:  Satılık Para Kazanma Scripti Pd.V1 Cevap:  Satılık Para Kazanma Scripti Pd.V1

• " Satilik para kazanma şeysi satiliksa muhtemelen para kazanmiyordur " Allison Ford

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.