Şimdi Ara

Cevap: SOUNDBAR, ARTILARI VE EKSİLERİYLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim lg 42LA660S model tv var. Lg nin NB3740 sound barını aldım fakat tvyle sound barı kablosuz eşleştiremedim.Ses siteminiz LGTV ayarlansın diyor fakat soundbarda böylBu yüzden kumanda karmaşası yaşamaktayım. Bunun için ne yapmalayım. teşekkürler@uzaymuhendisi

• mahirdt M kullanıcısına yanıt
    selamlar mesajınızı yeni gördüm . bende 32 la 620s ile kullanıyorum. öncelikle soundbarın hdmi out kısmından tv nin hdmi arc kısmına hdmi kablo bağlantısı yapınız daha sonra tv input seçeneklerinden bu hdmi girişine geçiniz karşınıza soundbarın hem akıllı özellikleri hemde detaylı ayar yapacağınız ekran gelicek setup kısmında simplink (arc) yazan seçenek göreceksiniz onu aktif ettiğinizde tek bir kumanda ile tv kumandası ile hem soundbarı hem tv yi kontrol edebilirsiniz. aynı şekilde lg tv dende ses çıkışı olarak hdmi\optic\arc yazan ses çıkışını seçmeniz gerekmekte. ben bu şekilde sadece hdmi kablo ile tv ye bağlı tüm cihazlardan ses alıyorum optic bağlantı yapmanıza gerek kalmıyor.. soundbarın menüsünden ağ ve ses özelliklerinide istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. mesela tv açılınca soundbar otomatik açılsın gibi ve diğer akıllı özelliklerini sorunsuzca kullanırsınız bu şekilde.ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın.

• Cok tesekkurler, dedikleriniz tek tek uyguladım. Sımplınk/arc ı aktif hale getirdım. tvnin ses çıkısını harici hoparlör yaptım fakat ne ses geliyor nede kumandayla kumanda edebiliyorum. Hiçbirsey olmuyor. HDMi girişinide arc olandan yaptım.tv akıllı kumandayla sesi açmaya calıstıgımda hoparlar amblemi geliyor fakat optik çıkışı aldıgımda sesi açılmasada amblem artıyormus gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahirdt -- 18 Şubat 2015; 18:56:55 >
  • hocam bağlantıları dogru yapmissinizdir bencede kullandiginiz hdmi kablonun versionu nedir acaba ben hdmi 1.4 kablo kullaniyorum. bende stabil ayarlari bulmadan once bir kac sorun yasadim ama daha sonra cihazi bir kere fabrika ayarlarina aldim ve tekrar denedigimde hersey sorunsuz oldu. bu arada ses alabilmek icin kumandanin en ust sagdan ikinci tusu var su an ismini hatirlamiorm o tusa basin soundbar ile tv eslesmesi gerekiyor ve soundbar ekraninda yazmasi lazim. oncelikle bu baglantilarla fabrika ayarlarina sifirlayin sonra tekrar simplinki acin tv den harici hoparlor/arc secili olduguna dikkat edin.ve kumandadan bahsettigim tusa basin o zaman olmasi lazim. umarim duzelir cunku bir sorun oldugunu sanmiyorum.fotograf çekip size ayarlari ggösterirdim fakat sehir dışına ciktim.unutmadan lg nin sitesinden turkce kullanim ve kurulum kilavuz pdf dosyalari mevcut onlarada goz atmanizi oneririm belki faydali olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela arc aktifken kumandanin back tusuna bastigimda ses kesiliyor sag ustteki input olabilir ona basinca geri geliyor.boyle bir kac olayi var.once tv yi sonra soundbari acin. tv ye hdmi dan baska hangi cihazlar bagli?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tv imde e arc desteği yok.(65xe9305)ht-zf9 earc li soundbarım var.acaba dolby atmos ses alamaz mıyım?yoksa alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kalitesi hakkında soru
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.