Şimdi Ara

Cevap: SteelSeries Sensei Laser Satın Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim ben fps oyuncusuyum cs go oynamıyorum farklı oyunlar oynuyorum ve alcağım ürünün yorumlarına baktım kullananlar hiç kötü bir şey söylemiyor
    şuan razer deathadder 2013 kullanıyorum steelseries mouse konusunda çok iyi o yüzden beğendiğim için alıyorum
    dediğin mouseye baktım fakat görünüş olarak beğenemedim

• sensei sensör problemi var deniyordu, rival al gitsin yan kauçuk ve sağ tuşa basılı iken sol tuşa temas problemleride yeni serilerde ortadan kalkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

sensei sensör problemi var deniyordu, rival al gitsin yan kauçuk ve sağ tuşa basılı iken sol tuşa temas problemleride yeni serilerde ortadan kalkmış.

Sanırım Rival kullanıyorsunuz. Her konuda oneriyorsunuzda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir sensei kullanıyorum memnunum
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur beğendiğim ürünü herkese öneririm 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doğrudur beğendiğim ürünü herkese öneririm 😄

Aman hocam Everest beğenip onermeyinde

Gerçekten kaliteli urun oneriyorsunuz

• Yok ya a4 cok versiyonunu kullandım mesela ama önermem en ucuzu olsun logitech olsun en kötü alınacak mouse. mouse çok kullandim a4 x750 a4 f track v3 bloody v3 g300 m705 g700 rival en son. sensei de cok merak ediyorum ki aslinda 149 tl gameekstrada raw glossy vardı onu almak istiyordum ama forumlarda sensor sorunu deyince vaz geçtim keşke alsaydım şimdi 199 tl yani ozellik değil tutuş olarak merak ettiğim için raw bakalım ucuz denk gelirse alicam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok ya a4 cok versiyonunu kullandım mesela ama önermem en ucuzu olsun logitech olsun en kötü alınacak mouse. mouse çok kullandim a4 x750 a4 f track v3 bloody v3 g300 m705 g700 rival en son. sensei de cok merak ediyorum ki aslinda 149 tl gameekstrada raw glossy vardı onu almak istiyordum ama forumlarda sensor sorunu deyince vaz geçtim keşke alsaydım şimdi 199 tl yani ozellik değil tutuş olarak merak ettiğim için raw bakalım ucuz denk gelirse alicam

En ucuz logitech en pahalı everesti döver

• Aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.