Şimdi Ara

Cevap: Th10 127 lvl isim değiştirilebilir satilik köy

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: setek01

240 lık ordu kampı, 7. seviye dev, 7. seviye okçu, ve 15 lvl ve üstü herosu olan bir TH10 köyün ganimet sorunu olmaz. Sadece 7. seviye okçusu olan TH10'u fuller.
    40 lvl full köy sahibi ganimet kasarak ne alıyorsa bu köyün sahibi de, günlük oyuna ayırabildiği vakit oranında aynı ganimeti alır.

Duvar ve hero elbette th10 için satış fiyatı konusunda en öenmli kıstas. Fiyat konusuna girmiyorum, bu fiyata alınır veya alınmaz demeyeceğim ama; 9. seviye duvarlı heroları 20 veya altında olan bir th9 köye de bu forumda 300 400 tl isteniyorsa ve bu köy de aynı fiyata satılıyorsa, ben bu köyü alırdım...

Duvar gereklidir ama, bir noktadan sonra hayal kırıklığıdır, duvarı olan, duvarı olmayandan daha fazla kupa kasar diye bir şey yoktur. Şampiyonda 3500 den sonra tillahı olsa alacağı savunma kupası her 5 6 saldırıdan bir tanesidir. O bir tanecik savunma kupasını da, okçu top vs fullenir herolar da 25 civarı olursa bu köyde alır, almasa ne farkeder. Bu köyü oynayan da oyuna yeterli vakit buluyorsa ve şampiyonda köy aramaktan cinnet geçirmeyecek kadar dayanıklıysa, 4k üstü kupaya o duvarlarla da çıkar.

Sanırım bu köyün savunması full th9 dan birazcık önde değil mi?

Hay aklınla bin yaşa !

Tam da aklı başında biri hiç mi yok derken yorumunu gördüm , elle tutulur gözle görülür mantıklı yorumlayana can feda !

Hele yukardaki şahısların yorumları , kurdukları cümleler , beni benden aldı ya bu kadar mı ucuz bbeyinleri. Şaşırdım !

Olumsuz ama mantıklı olan her yoruma varım , ama öyle sataşarak , kıskanarak , çamur atarak veya aşağılarak değil !!!

Ben bu köyümün duvarlarını 1 tık daha yükseltip , köy şeklinide değiştirirsem , o çuval ağızlı şahısların ağzının suları akar. Ağızları , beyinleri gibi açıkta kalır.

Yorumun için teşekkürler...

Son fiyat 350 TL dir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.