Şimdi Ara

Cevap: TÜRK TORRENT SİTESİNDE ARTIK RATİO DERDİ YOK!! İŞTE SİTE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ordan konuyu bilmeden konusmayın ben yıllarca VİP uyeydim bu sitede 8 yıl kadar turk torrente her yıl paramı odedim dunya bonus puanım birikti ve cılgın ration oranlarına yukseldim 3 aylık tatil döneminde vipliğimi yenilemedim biriken bonuslarımı kullanmak ve biraz ration eritmek istedim sonucta bu oranları ve puanları vipliğimi satın alırken beraberinde satın alıyorum ve satın aldıgım şeyleri kullanabilmek hakkımdır. ama kullandırtmayıp hop hit run yapma deyip ardından da ban atılması can sıkıcı. yıllarca musterin olan birine böyle davranman o sitenin ve yoneticileririnin size verdiği değerin bir hiç oldugunun kanıtı para varsa hoşgeldin yoksa güle güle gibi bir hizmet anlayısının benimsendiğinin ispatıdır ki ben tekrar vip almayı planlarken boyle bir sıkıntıyla karsılastım. iyi ki vipliği almadan olmus bu sıkıntı kimle çalıştıgımı nasıl bir ahlak yapılarının oldugu öğrendim ve bundan sonra bu site ile çalışmamaya karar verdim isteyen beni haklı bulur isteyen hala hit run yaptın kaybol gözümden der ama ben bu sitede belki o bana kafa tutan yöneticilerden de eski oldugumu dusunerekten böyle bir savunma yaptım iyi s e e d herkeze

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.