Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim, ilk arabam olacak ve sıfır alacağım. Referance modeli 34.200'ken hazır gidip alayım diyorum. Şimdi sorularım;
1-) İstanbul'da hangi bayiiden alayım? 2-) Kaç günde teslim alabilirim anlaşsak, nasıl oluyor bu işler? 3-) Parayı verdikten sonra trafik tescil, plaka, sigorta için ayrı para mı vereceğim, ben mi yapacağım, yapmadan trafiğe çıkabilir miyim? 4-) Bunların dışında ne yapılır ne edilir, ömründe ilk kez araba gören birine anlatır gibi anlatın lütfen
1. Kayadibi' nden almanı tavsiye ederim. Ufuk bey var orada pişman olmazsın Ben diğer bayilere göre en uygun fiyatı kendisinden aldım.
2. Genelde ellerinde beyaz oluyor diğer renkler için bekletiyorlar. Ben kırmızı için 3 hafta bekledim.
3. İşlemleri onlar takip ediyor. Plaka çıkartıyorlar. Sadece trafik sigortası ve yaptırırsan kasko masrafın var.
4. Alabilirsen Style modelini almaya çalış derim.
Hayırlı olsun.
Kayadibi çok küçük bir yer gibi gözüktü internette, gidip görmek en iyisi. Zaten fiyatta uygun bir şeyler yaparsa direk oradan alırım. Renk konusunda kırmızı isterdim ancak bütçeyi aşamıyorum, Style modelini de o yüzden alamıyorum, çok büyük fark var mıdır, nette baktım ancak anlayamadım pek, sadece jant ve klimanın otomatikliği dikkatimi çekti.
Ekleme: İnternette baktığımda 0 araç boyalı çıkmış Kayadibi'nden alınan,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme