Şimdi Ara

ÇEVİRİ acil ingilizce bilen aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR aşağıdaki metini ingilizceye çebvirmem gerekiyo yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

ben furkan demirkıran 20 yaşındayım k.maraşlıyım. 170cm boyundayım 70 kiloyum. kahverengi gözlere ve siyah saçlara sahibim. en sevdiğim spor dalı futbol favori takımım fenerbahçe. boş zamanlarımda müzik dinler kitap okurum aynı zamanda bilgisayar başında vakit geçirmeyi çok severim. hayattan ve yaşamaktan zzevk alan bi karakterim.

• I am Furkan Demirkıran.I am 20 years old.I am from K.Maraş.My height is 170 centimeter and my weight is 70 kilogram.I have got brown eyes and dark hair.My favourite sport is football.My favourite football team is Fenerbahçe.I listen to music and read novels in my free time.And I like using computer.I love living and life.
    son cümleyi salladım hatalıysam ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 3 Kasım 2008; 21:45:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancan_burak

Bilmemek degil ogrenmemek ayip neyine guluyon
  • @cancan_burak

komk bişeymi arkadaşım ne gülüyosun

@!LLEGAL

teşekkürler arkadaşım çok yardımcı oldun
  • Bu cümlerle hiç bir kızı etkileyemezsin ona gülüyorum belki olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

I am Furkan Demirkıran.I am 20 years old.I am from K.Maraş.My height is 170 centimeter and my weight is 70 kilogram.I have got brown eyes and dark hair.My favourite sport is football.My favourite football team is Fenerbahçe.I listen to music and read novels in my free time.And I like using computer. I have a kind of character who enjoy life and living.

quote:

Orjinalden alıntı: FiReCrEaTiVe

ARKADAŞLAR aşağıdaki metini ingilizceye çebvirmem gerekiyo yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

ben furkan demirkıran 20 yaşındayım k.maraşlıyım. 170cm boyundayım 70 kiloyum. kahverengi gözlere ve siyah saçlara sahibim. en sevdiğim spor dalı futbol favori takımım fenerbahçe. boş zamanlarımda müzik dinler kitap okurum aynı zamanda bilgisayar başında vakit geçirmeyi çok severim. hayattan ve yaşamaktan zzevk alan bi karakterim.

I am Furkan Demirkıran.I am 20 years old.I am from K.Maraş.My height is 170 centimeter and my weight is 70 kilogram.I have got brown eyes and dark hair.My favourite sport is football.My favourite football team is Fenerbahçe.I listen to music and read novels in my free time.And I like using computer. I am a kind of character who enjoy life and living.

daha farklı şekillerde de sölenebilir heralde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancan_burak

Bu cümlerle hiç bir kızı etkileyemezsin ona gülüyorum belki olabilir mi?

bi kızı etkileyeceğini nerden biliyorsun ödevi olamaz mı
  • yürü be furkan kim tutar seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.